Beteg a cicád? Ismerd fel a jeleket!

Egy hazai felmérés szerint a Magyarországon tartott cicák több mint felét soha nem látja állatorvos! Egészen megdöbbentő adat, pedig a kedvencek elhanyagolása nem tartozik a felelős állattartás keretei közé és sok esetben az embert is veszélyezteti.

01

15 dolog, amit csak a macskások érhetnek meg!

Biztosak vagyunk abban, hogy akiknek a társa egy (kettő, három, öt) szőrgombóc, azok a cikket olvasva serény bólogatásba kezdenek! Íme itt van 15 dolog, amit csak akkor érthetsz meg, ha cicaimádó vagy!

659686360

21+1 kép, amit csak a macskaimádók élveznek!

Tudod, hogy mennyi előnyöd származik abból, hogy macskaimádó vagy? Íme 21+1 ok, amiért minden pillanatban megéri, hogy egy cica dorombol a közeledben! 

0

Különleges cicák - A Birman macska

Mai vendégeink a Birman macskák, vagy a Burmai szent templommacskák, akik az ősi legenda szerint egy kék szemű istennőtől származnak. 

20160314 birman macskák macskamentaklub.hu

Különleges cicák - A ragdoll macska

A homoki macskákat, az abesszin cicákat és a különleges Maine Coont már megismerhettük, rovatunk mai vendégei a Ragdoll cicák.

20160301 ragdoll macskamentaklub.hu

Különleges cicák - A Maine Coon macska

A homoki macskák és az abesszin macskák után ismerkedjetek a Main Coon cicák csodás világával! Tudtátok ugye, hogy ők az angyali természetű, szelíd óriások? 

20160301 maine coon macskamentaklub

Különleges cicák - A bengáli macska

Rovatunkban a sok érdekes és különleges cica között előkelő helyet kell hogy kapjon a bengáli macska is,  vizsgáljuk meg egy kicsit közelebbről! 

20160316 bengáli macskamentaklub.hu

Különleges cicák - A homoki macska

Ismerjétek meg a homoki macskát, más néven margarita macskát (Felis margarita), ami a korábbi cikkünkben ismertetett abesszin macskához hasonlóan igazán különleges!

20160301 homoki macskamentaklub.hu

Különleges cicák - Az abesszin macska

Az abesszin macska eredete bizonytalan, de az biztos, hogy egyike a legrégebben ismert fajtáknak. Első példányait az abesszin háborúból hazatérő brit katonák vitték magukkal Angliába, ahol a befogott egyedekből önálló fajtát hoztak létre.

"Finom falat" NYEREMÉNYJÁTÉK!

Új év, új játék! Ugye örültök? Amikor azt mondom, hogy igazi, összetartó közösséggé kovácsolódott össze az a csaknem tizenöt-ezer ember a Facebook oldalunkon, akkor a szavak, nem légből kapottak és nem is pusztán a büszkeség beszél belőlem. Annyi levél és visszajelzés érkezik tőletek, hogy nehéz lenne megszámolni, sőt néha nehéz mindegyikre válaszolni is, mégis mindegyiket elolvassuk, mindegyiknek örülünk és köszönjük! Hálából igyekszem rendszeres játékokat szervezni Nektek, hogy minél többen megmutathassátok a cicáitokat a nagyvilágnak és nekünk! Íme a legújabb!

20160111 nyeremenyjatek macskamentaklub