Beteg a cicád? Ismerd fel a jeleket!

Egy hazai felmérés szerint a Magyarországon tartott cicák több mint felét soha nem látja állatorvos! Egészen megdöbbentő adat, pedig a kedvencek elhanyagolása nem tartozik a felelős állattartás keretei közé és sok esetben az embert is veszélyezteti.

01

15 dolog, amit csak a macskások érhetnek meg!

Biztosak vagyunk abban, hogy akiknek a társa egy (kettő, három, öt) szőrgombóc, azok a cikket olvasva serény bólogatásba kezdenek! Íme itt van 15 dolog, amit csak akkor érthetsz meg, ha cicaimádó vagy!

659686360

21+1 kép, amit csak a macskaimádók élveznek!

Tudod, hogy mennyi előnyöd származik abból, hogy macskaimádó vagy? Íme 21+1 ok, amiért minden pillanatban megéri, hogy egy cica dorombol a közeledben! 

0

Különleges cicák - A Birman macska

Mai vendégeink a Birman macskák, vagy a Burmai szent templommacskák, akik az ősi legenda szerint egy kék szemű istennőtől származnak. 

20160314 birman macskák macskamentaklub.hu

Különleges cicák - A ragdoll macska

A homoki macskákat, az abesszin cicákat és a különleges Maine Coont már megismerhettük, rovatunk mai vendégei a Ragdoll cicák.

20160301 ragdoll macskamentaklub.hu

Különleges cicák - A Maine Coon macska

A homoki macskák és az abesszin macskák után ismerkedjetek a Main Coon cicák csodás világával! Tudtátok ugye, hogy ők az angyali természetű, szelíd óriások? 

20160301 maine coon macskamentaklub

Különleges cicák - A bengáli macska

Rovatunkban a sok érdekes és különleges cica között előkelő helyet kell hogy kapjon a bengáli macska is,  vizsgáljuk meg egy kicsit közelebbről! 

20160316 bengáli macskamentaklub.hu

Különleges cicák - A homoki macska

Ismerjétek meg a homoki macskát, más néven margarita macskát (Felis margarita), ami a korábbi cikkünkben ismertetett abesszin macskához hasonlóan igazán különleges!

20160301 homoki macskamentaklub.hu

Különleges cicák - Az abesszin macska

Az abesszin macska eredete bizonytalan, de az biztos, hogy egyike a legrégebben ismert fajtáknak. Első példányait az abesszin háborúból hazatérő brit katonák vitték magukkal Angliába, ahol a befogott egyedekből önálló fajtát hoztak létre.

„Macska, te selymes őrület…” – Rímbe szedett cicaimádat

Meg tudod fogalmazni néhány sorban, hogy miért is imádod a macskákat? És mindezt rímbe szedve? Naugye!

20160111 rimbe szedett macskamentaklub