Macskotéka

"Finom falat" NYEREMÉNYJÁTÉK!

Új év, új játék! Ugye örültök? Amikor azt mondom, hogy igazi, összetartó közösséggé kovácsolódott össze az a csaknem tizenöt-ezer ember a Facebook oldalunkon, akkor a szavak, nem légből kapottak és nem is pusztán a büszkeség beszél belőlem. Annyi levél és visszajelzés érkezik tőletek, hogy nehéz lenne megszámolni, sőt néha nehéz mindegyikre válaszolni is, mégis mindegyiket elolvassuk, mindegyiknek örülünk és köszönjük! Hálából igyekszem rendszeres játékokat szervezni Nektek, hogy minél többen megmutathassátok a cicáitokat a nagyvilágnak és nekünk! Íme a legújabb!

20160111 nyeremenyjatek macskamentaklub

Küldj be egy képet a cicádról a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, amint éppen a kedvenc eledelét fogyasztja! Erre 2016.01.24-ig van időd! 
A beérkezett képeket 2016.01.25-én feltöltjük a Facebook oldalunkra és indul a szavazás, amit 2016.02.07-én zárunk le. A legtöbb lájkot elért cica nyereménye egy gabonamentes eledeleket tartalmazó ajándékcsomag lesz. A felajánlást köszönjük a GranataPet Shopnak! 

Figyelem! Egy gazdi csak egy képpel indulhat, képeket pedig kizárólag e-mailen fogadunk. Az egyenlő esélyek miatt az összes képet egyszerre fogjuk egy albumba feltölteni, 2016.01.24-e után már nem áll módunkba további nevezéseket fogadni. Köszönjük megértéseteket és jó játékot kívánunk! 


Nem szeretnél nyerni?

Oszd meg barátaiddal nyereményjátékunkat, hátha ők igen, vagy  OLVASS cicás cikkeket, ITT!