Érdekességek

Macskahoroszkóp – Te tudod, hogy a cicád milyen csillagjegyben született?

Nyilas (november 23 – december 21)

Mint minden Nyilas, ő is imádja a változatosságot, és a fűtött szobával szemben előnyben részesíti a szabadban való csavargást. A gazdi feladata, hogy biztosítsa számára a változatosságot és a sok mozgást és játékot. Legjobb, ha kertes házban tartjuk és nem korlátozzuk a szabadságát.

A Nyilas macska minden csínytevésre kapható, igazi bohóc, aki imád a figyelem középpontjában lenni. Mellette nem fog unatkozni a gazdi az biztos. végtelenül pozitívok, energikus és optimisták, nem véletlen, hogy öröm velük az élet. A keménykezű bánásmódot nem viseli el, mivel ezek a cicák igazi uralkodó típusok. Ha úgy érzik túl szigorúan vagy nem megfelelően bánnak velük könnyen odébb állnak.

Nyilas cica rendkívül családcentrikus, ragaszkodnak gazdájukhoz, de nélkülük is remekül feltalálják magukat. Nagyon sok szeretetet képesek adni, ám van bennük egy kevés távolságtartás, függetlenség, amihez szentül ragaszkodnak. Ez a típus inkább az ösztöneire és a megérzéseire hallgat, mint az eszére. Emiatt könnyen kerülhetnek veszélyes helyzetekbe, de az ösztöneik segítségével minden nehéz helyzetből kivágják magukat.

Az ideális gazdijelölt a Nyilas jegy szülötte, hisz személyiségük hasonlósága miatt remekül megértik egymást.

LAPOZZ TOVÁBB A TÖBBI JEGYHEZ! 👇

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12