Ismerd meg a Macskamenta Klubot

Talán a sors keze, vagy az élet valamilyen furcsa játéka folytán igen szoros kötelék fűz a macskákhoz. Amióta az eszemet tudom, mindig a közelemben voltak, hol családtagként, hol pedig közeli barátok, rokonok kedvenceiként. Egy hideg kis orr érintése, szőrös kis tappancs látványa, vagy a szeretetteljes dorombolás mindig le tudott nyűgözni.

A Macskamenta Klub oldalát 2011-ben alapítottam, kezdetben hobbiként, csak a magam szórakoztatására, ám hamarosan kiderült, hogy sokkal több egy jó időtöltésnél. Igazi közösséggé, baráti társasággá kovácsolódott, szenvedéllyé vált és egyre több és több ember dönt úgy, hogy részese szeretne lenni ennek a különleges atmoszférájú helynek.

klub közösségi oldala immár több mint hatvanezer követőt számlál, a Macskamenta zárt csoport pedig csaknem nyolcezer taggal határozza meg mindennapi jókedvünket. Ha kell macskákat mentünk, ha kell gazdikat találunk, vagy egyszerűen csak tanácsokkal látjuk el egymást és jókat nevetünk a cicáink furcsa, megmosolyogtató szokásain, képein.

A macskákkal kapcsolatos hitvallásom egyszerű:

“Akármilyen rövid a pillanat, mely része a mellettünk élő állatok életének, felélénkíti a miénket, és minden szempontból jobbá, tartalmasabbá teszi azt.” 
(John Muir)

Ha Te is egyet értesz ezzel, akkor köztünk a helyed! Gyere és légy egy szuper közösség aktív tagja, vagy fejezd ki cicák iránti rajongásodat és válassz magadnak valamilyen szuper darabot a webáruházunkból, vagy lepd meg magadat egy Macskamenta Boldogság Boxszal!

Bálint Brigi
Macskamenta Klub tulajdonos