balint_brigi_macskamentaklub.hu

Ismerd meg a Macskamenta Klubot...

Talán a sors keze, vagy az élet valamilyen furcsa játéka folytán igen szoros kötelék fűz a macskákhoz. Amióta az eszemet tudom, mindig a közelemben voltak, hol családtagként, hol pedig közeli barátok, rokonok kedvenceiként. Egy hideg kis orr érintése, szőrös kis tappancs látványa, vagy a szeretetteljes dorombolás mindig le tudott nyűgözni.

De a történet itt még nem ér véget….

Miért jó a Macskamenta Közösség tagjának lenni?

A Macskamenta Klub oldalát 2011-ben alapítottam, kezdetben hobbiként, csak a magam szórakoztatására, ám hamarosan kiderült, hogy sokkal több egy jó időtöltésnél. Igazi közösséggé, baráti társasággá kovácsolódott, szenvedéllyé vált és egyre több és több ember dönt úgy, hogy részese szeretne lenni ennek a különleges atmoszférájú helynek.

macskamentaklub_macska_cica_cat

KÖRNYEZETVÉDELEM

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem és a hulladékcsökkentés területén. Minden csomagolóanyagunk újrahasznosítható, környezetbarát, még a ragasztószalag is és igyekszünk a cicás termékek kínálatát is egyre inkább a környezettudatos irányba bővíteni.

TÁMOGATÁS

Ha a Macskamenta webáruházban vásárolsz, olvasod a cikkeinket, segíted az ivartalanítási és állatvédelmi küldetésünket is. Minden év decemberében a bevételeink jelentős százalékét adomány formájában átutaljuk egy cicamentő szervezet részére.

KÖZÖSSÉG

Nem pusztán egy blog, vagy egy webáruház vagyunk a sok közül, hanem valódi, élő közösségi tér is, ahol megmutathatod a kedvencedet, tanácsot kérhetsz, macskaimádó barátokra találhatsz. Cikkeinkkel igyekszünk a legszélesebb körben támogatni azt, hogy felelős gazdi legyél!

MINŐSÉG

Szeretjük a minőséget, így nem csak a tartalomgyártás, hanem az általunk javasolt termékekben is ezt preferáljuk. Kizárólag olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik szintén elkötelezettek emellett.

GARANCIA

Garanciát vállalunk! Ha a saját webáruházunkba vásárolt termék szállítás során megsérült, eltört, tönkrement, vagy bármivel elégedetlen vagy, csak vedd fel velem a kapcsolatot és máris orvosoljuk, megoldást találunk.

LÁTHATÓSÁG

Nem árulok zsákbamacskát. Pontosan tudhatod, hogy ki van az oldal és a webáruház mögött, olvashatod a bemutatkozásomat, megmutatom a cicáimat és ha szeretnéd, akár még beszélgethetünk is a Macskamenta Klub zárt csoportjában.

A Macskamenta Klub csapat

balint_brigi_macskamentaklub

Bálint Brigi

alapító, tulajdonos

macskamentaklub_milly_cica_macska2

Macskamenta Milly

minőségellenőr

homlokbianka

Homlok Bianka

cíkkíró, marketint asszisztens

macskamentaklub-moderatorok-bemutatkozas3

Alida és Évi

A zárt Facebook csoportunk moderátorai

Rólunk mondták...

"A csoport!!! Hmmm, hát az egy olyan közösség ami szerintem nincs még egy! Mondhatni egy nagy család! Ha bármi sérelem ér, csak feljövök az oldalra és megnyugszom! Nagyon örülök, hogy 'rátok' találtam!”
Lux Beatrix
"Szeretem nézni a cicákat. Jó emberek vannak a csoportban. Segítenek és támogatnak, ha kell. A csoport tagjai megértik, hogy miért szeretem annyira a cicám, és másokkal ellentétben nem néznek hülyének a cicamániám miatt."
Patalenszki Tímea
„Nagyon szeretem a cicákat és nézegetni a boldog gazdik képeit, amit felraknak a szőrös gyerekeikről. Nagyon tetszik, ahogy a család része a cica és hogy tanácsot lehet kérni. Mindenki olyan segitőkész. Boldog vagyok, hogy a csoport tagja lehetek az én Incikémmel és Dagival!!❤”
Név nélkül

Macskamenta Klub számokban

követő a Facebook oldalunkon
1

Facebook oldalunk követőtábora folyamatosan, dinamikusan növekszik. Bejegyzéseinkkel egy hónap alatt több mint hatszázezer ember érünk el,  a bejegyzéshez fűződő aktivitások pedig közel kétszázezerre tehetők.

fő a zárt Facebook csoportunkban
1

A zárt Facebook csoportunk egy igen aktív, bensőségesebb közösség, ahol nem csak kikapcsolódást találnak a tagjaink, de macskatartással kapcsolatos kérdéseikre is mindig érkezik válasz.  

hírlevél feliratkozó, VIP tag
1

Alig néhány hónap leforgása alatt levelezőlistánk közel kétezer tagot számlál. Hírleveleinkben nem csak a legfontosabb macskatartással és cicaegészséggel kapcsolatos témákban kapnak tájékoztatást a VIP tagok, de exkluzív nyereményjátékokon is részt vehetnek.