Miért jó a Macskamenta közösség tagjának lenni?

A Macskamenta Klub oldalát 2011-ben alapítottam, kezdetben hobbiként, csak a magam szórakoztatására, ám hamarosan kiderült, hogy sokkal több egy jó időtöltésnél. Igazi közösséggé, baráti társasággá kovácsolódott, szenvedéllyé vált és egyre több és több ember dönt úgy, hogy részese szeretne lenni ennek a különleges atmoszférájú helynek.

„Annyira szeretem, hogy minden olyan pozitív és vidám ezen az oldalon, feldobja a napjaimat és jókat tudok kucogni a bejegyzéseken.”

B.Andi

A Facebook oldalunkon elsősorban a szórakoztatásé a főszerep, mert itt a macskatartás és a humor kéz a kézben jár. A legbosszantóbb cicaszokást is egyszerűbb úgy elviselni, ha tudunk rajta nevetni, megtaláljuk a vicces oldalát és tudjuk, nem vagyunk a problémával egyedül. A közösség nagyon aktív, számtalan komment és reakció érkezik egy-egy bejegyzésre, így jó érzés mindenkinek kommentelni, hozzászólni a tartalmakhoz. Szeretjük egymás cicáit megnézni, de mindemellett, ha kell macskákat mentünk, ha kell gazdikat találunk, vagy egyszerűen csak tanácsokkal látjuk el egymást és jókat nevetünk a négylábú szőrmókjaink furcsa, megmosolyogtató szokásain, képein.

„Szebnél szebb cicàkat látok ami feldobja a napom és egy nagy csalàdban érzem magam.”

(Név nélkül)

A zárt csoportunk egy bensőségesebb közeg és bár itt is erősen dominál a humor, a szakértői tartalmak, kérdések, macskatartási tanácsok is sokkal nagyobb szerepet kapnak. A csoporttagok aktívan részt vesznek a kommunikációban, segítik, tanácsot adnak egymásnak és ami rendkívül fontos, hogy toleránsak és elfogadóak. Nem jellemző a rendbontás a beszólogatás és a veszekedés, a szabályzatunkban ennek betartására különösen felhívjuk a figyelmet és a kis moderátor csapatunkkal folyamatosan ellenőrizzük.

„A csoport!!! Hmmm, hát az egy olyan közösség ami szerintem nincs mégegy! Mondhatni egy nagy család! Ha bármi sérelem ér, csak feljövök az oldalra és megnyugszom! Nagyon örülök, hogy „rátok”találtam!🥰”

Lux Beatrix