Miért válaszd a Macskamenta webshopot?

Van 8+1 megdönthetetlen érvünk, hogy miért válaszd a Macskamenta Klub webshopját, ha cicák iránti rajongásodat ki szeretnéd fejezni! Nézd csak!

1.KÖRNYEZETVÉDELEM Elkötelezett vagyok a környezetvédelem és a hulladékcsökkentés területén. Minden általam használt csomagolóanyag 100%-ban újrahasznosítható, még a ragasztószalag is és igyekszem a cicás termékek kínálatát is egyre inkább a környezettudatos irányba bővíteni.

2. TÁMOGATÁS Ha a Macskamenta webáruházban vásárolsz, segíted az ivartalanítási és állatvédelmi küldetésemet is. A bevétel jelentős százalékát minden év decemberében adomány formájában átutalom egy cicamentő szervezet részére, vagy olyan termékeket vásárolok és adományozok belőle, melyre nagy szükségük van és örülnek neki.

3. KÖZÖSSÉG Nem pusztán egy webáruház vagyunk a sok közül, hanem valódi, élő közösségi tér is, ahol megmutathatod a kedvencedet, tanácsot kérhetsz és jóban is, rosszban is támogató cicagazdikra, macskaimádó barátokra találhatsz. A zárt csoportunk hosszú ideje a toleranciájáról és békeszeretetéről híres, így nálunk bátran felteheted a kérdéseidet!

4. MINŐSÉG Az árucikkeket gondosan válogattam, így kizárólag minőségi termékeket találsz a kínálatban, melyek biztos, hogy csak örömöt okoznak neked is és a cicádnak is.

5. GARANCIA Garanciát vállalunk! Ha a szállítás során megsérült, eltört, tönkrement, vagy bármivel elégedetlen vagy, csak vedd fel velünk a kapcsolatot és máris orvosoljuk, megoldást találunk

6. BIZTONSÁG Biztonságos fizetési módok közül választhatsz, a megrendelés során az adataidat bizalmasan kezeljük, nálunk nem találsz sehol “apróbetűs” megjegyzést.

7. AJÁNDÉK Minden megrendelés mellé egy meglepetés ajándékot is csomagolunk, mert számomra a cicá(i)d és a Te boldogságod a legfontosabb!

8. KÜLÖNLEGESSÉG Szeretjük a különlegeset, az egyedit, ami kicsit “más, mint a többi”, éppen ezért nálunk mindig találsz valami igazán eredetit és érdekeset! A Macskamenta Boldogság Boxot például láttad már? 

 +1. LÁTHATÓSÁG Pontosan tudhatod, hogy ki van a webáruház mögött, olvashatod a bemutatkozásomat, megmutatok a cicáimat és ha szeretnéd, akár még beszélgethetünk is a Macskamenta Klub zárt csoportjában. 

Mit gondolsz? Szeretnél velünk tartani? Légy részese Te is a Macskamenta Klubnak!

Legyél a Macskamenta Klub VIP tagja! Íratkozz fel a levelezőlistánkra!