Rólunk mondták…

„Gyönyörű cicákat sok jó tanácsot találtam már az oldalon. Nem beszélve a VIP tagságról! A csoport!!! Hmmm, hát az egy olyan közösség ami szerintem nincs még egy! Mondhatni egy nagy család! Ha bármi sérelem ér, csak feljövök az oldalra és megnyugszom! Nagyon örülök, hogy „rátok”találtam!”

Lux Beatrix

„A tagok tisztelik egymást, ha esetleg bekerül olyan aki trollkodni próbal, az adminok hamar véget vetnek ennek. Van egyfajta kellemes hangulata a csoportnak.”

Fiedler Edina

„Nagyon jópofa és aranyos, összes cicás bejegyzés, ugyanezt szeretem a csoportban is, és azt is hogy a gazdik a saját cicáikat is felrakják :)”

Demeter Dorina

„Szeretem nézni a cicákat. Jó emberek vannak a csoportban. Segítenek és támogatnak, ha kell. A csoport tagjai megértik, hogy miért szeretem annyira a cicám, és másokkal ellentétben nem néznek hülyének a cicamániám miatt. „

Patalenszki Tímea

„Jók a posztok, sok a cica, elfogadóak és jófejek a tagok.”

B.V.

„Gyönyorű cicák, összetartó pozitív közösség, jópofa cicás cuccok és Brigi ☺️”

Sályi Krisztina

„Nagyon szeretem a cicákat és nézegetni a boldog gazdik képeit, amit felraknak a szőrös gyerekeikről. Nagyon tetszik, ahogy a család része a cica és hogy tanácsot lehet kérni. Mindenki olyan segitőkész. Boldog vagyok, hogy a csoport tagja lehetek az én Incikémmel és Dagival!!❤”

Név nélkül

Annyira szeretem, hogy minden olyan pozitív és vidám ezen az oldalon, feldobja a napjaimat és jókat tudok kucogni a bejegyzéseken.

B. Andi

…a teljesség igénye nélkül.
Köszönöm!