Érdekességek,  Hírek

Itt a legújabb őrület: macskabor! Mostantól a cicáddal is koccinthatsz!

Minden évben újabb és újabb találmányokkal rukkolnak elő a kreatív felfedezők, mi pedig nem győzzük kapkodni a fejünket a sok innovatív ötlet láttán. A macskák és a macskagazdik különösen hálás közönség, hiszen mi, cicabolondok, igen nagy érdeklődéssel figyelünk mindent, ami kedvenceinkhez köthető. Hát akkor most jól figyelj megint, mert itt a legújabb őrület: macskabor! Bizony! Mostantól kezdve a bársonytalpúddal is koccinthatsz!

Szia Cica! Kérsz egy kis Pinot Meow-t?

A borászok szerint a túlzás kategóriájába esik a legújabb ital felfedezése, mi meg csak jót mosolygunk az ötleten, hiszen köztudott, hogy a macskások többsége introvertált, sőt hovatovább sokunk a macskát tartja a legjobb barátjának, a legkedvesebb családtagjának, a legmegértőbb társaságnak és bizony sokszor múlt már azon párkapcsolat is, hogy a cica mennyire bírta elviselni a jövendőbelit. Nem meglepő tehát, hogy a marketingesek jól célzott lövéssel eltalálták a bársonytalpú gazdák célcsoportját és piacra dobták a macskabort: az Apollo Peak csapata macskák iránti rajongását borba fojtotta.

Mi a helyzet? Iszunk egyet?

Már most látom az összeráncolt macskagazdis homlokokat, hogy „de hát alkoholt a macskának?” Nyugi, nyugi, nyugi! A macskabort kétféle kiszerelésben és kétféle ízben dobták piacra, a borsor pedig azóta még két változattal bővült, ráadásul teljesen ártalmatlan és alkoholmentes. Csak megjelenésében hasonlít a borra, de inkább egy jóízű teának tudható be, amit a macskák kifejezetten imádnak, hiszen alapját a macskamenta és a víz képezi. A teljesen természetes alapanyagokból készült ital fehér változatában sárgarépa, a vörös macskaborban pedig cékla adja az esztétikai borélményt. Aki nem tudja pontosan melyikért is rajongana a kedvence, az választhatja a Pawty Pack kiszerelést, ahol mindegyik macskabor változatból kap egy kis kóstolót, így a cicával együtt élvezheted az ünnepi pillanatokat. Míg te az Egri bikavért kóstolgatod, addig a macskád választhat a Pinot Miau, a Catbernet, a fehér Kittendel, vagy a MosCATo közül.

Pezseg az üzlet!

Az alkotóknak annyira bejött az ötlete, hogy a bor mellett az igazán ünnepi pillanatokhoz pezsgőket is piacra dobtak, így került megalkotásra a Purrsecco névre hallgató buborékos macskagyökér ital, illetve a Meowmosa. Kínálatukban a termékek kinézetét kölcsönző macskajátékok, plüssök is megtalálhatók, sőt egészen extrém kinézetű játéktermékek is. Kínálatukat a kutyasör és egyéb ebeknek készült italok színesítik tovább és bár egyelőre a hazai piac csak a közösségi médiában tudja követni a munkásságukat, annyi bizonyos: nekik az őrületért nem kell a szomszédba menni!