Egyéb kategória

Ne dobd ki, váltsd kedvezményre!

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem és a hulladékcsökkentés területén, ezért most Téged is arra kérünk, segítsd ezt a törekvésünket!

Mi történik a csomagolóanyaggal, miután kézhez kaptad a vásárlásod? A legjobb esetben a cicád birtokba veszi és ágynak használja, a szelektív hulladékgyűjtő kukába kerül, vagy egész egyszerűen csak a szemetesbe.

Adj neki új életet és csökkentsd a hulladék mennyiségét, legalább a saját környezetedben!

Ha a websopunkban vásárolsz és összegyűjtesz 5 db Macskamenta Klub logóval ellátott dobozt, a következő rendelésed értékéből 10% kedvezményt kapsz és ingyen szállítjuk házhoz! Nem tudod mit kezdj a töltőanyaggal? Küldd vissza azt is!

Mit tegyél?

Csomagold ki óvatosan a megrendelésed, a ragasztószalagokat húzd le róla, de a dobozt ne sértsd meg, ne vágd át. Ha nem érte nedvesség, nincs rajta lyuk, szakadás, akkor hajtogasd lapjára és ha összegyűlt az 5 db, írj nekünk egy e-mailt az info@macskamentaklub.hu-ra! A töltőanyag teljesen környezetbarát, komposztálható faháncs, amit akár alomként is használhatsz, de mi is szívesen visszavesszük a dobozokkal együtt.

Szövetkezz, szervezkedj a Macskamenta csoportban! Akár több személy is összefoghat és együtt visszaküldhetitek a dobozokat, majd leadhatjátok a megrendeléseteket!

Ha úgy döntesz, hogy nem veszel részt a dobozvisszaváltó akciónkban, akkor kérlek a kartondobozt, papír- vagy műanyag csomagolóanyagot gyűjtsd szelektíven, a töltőanyagként használt háncsot pedig lehetőségeid szerint komposztáld!

Ez a Föld a lakhelyünk és az egyetlen hely a világon, ahol vannak cicák! Vigyázzunk rá!