Egyéb kategória

Miért válaszd a Macskamenta webáruházat?

Van 8+1 megdönthetetlen érvünk, hogy miért válaszd a Macskamenta Klub webshopját, ha cicák iránti rajongásodat ki szeretnéd fejezni! Nézd csak!

  1. KÖRNYEZETVÉDELEM Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem és a hulladékcsökkentés területén. A dobozainkat, töltőanyagunkat visszaváltjuk és kedvezményt kapsz értük cserébe! Igyekszünk a cicás termékek kínálatát is egyre inkább a környezettudatos irányba bővíteni.
  2. TÁMOGATÁS Ha a Macskamenta webáruházban vásárolsz, segíted az ivartalanítási és állatvédelmi küldetésünket is. A bevételünk jelentős százalékát minden év decemberében adomány formájában átutaljuk egy cicamentő szervezet részére
  3. KÖZÖSSÉG Nem pusztán egy webáruház vagyunk a sok közül, hanem valódi, élő közösségi tér is, ahol megmutathatod a kedvencedet, tanácsot kérhetsz, jóban és rosszban macskaimádó barátokra, társakra találhatsz
  4. MINŐSÉG A termékeket gondosan válogattuk, így kizárólag minőségi termékeket találsz a kínálatunkban, melyek biztos, hogy csak örömöt okoznak
  5. GARANCIA Garanciát vállalunk! Ha a szállítás során megsérült, eltört, tönkrement, vagy bármivel elégedetlen vagy, csak vedd fel velünk a kapcsolatot és máris orvosoljuk, megoldást találunk
  6. BIZTONSÁG Biztonságos fizetési módok közül választhatsz, a megrendelés során az adataidat bizalmasan kezeljük, nálunk nem találsz sehol “apróbetűs” megjegyzést.
  7. AJÁNDÉK Minden megrendelés mellé egy meglepetés ajándékot is csomagolunk, mert számomra a cicá(i)d és a Te boldogságod a legfontosabb!
  8. KÜLÖNLEGESSÉG Szeretjük a különlegeset, az egyedit, ami kicsit “más, mint a többi”, éppen ezért nálunk mindig találsz valami igazán eredetit és érdekeset! A Macskamenta Boldogság Boxot például láttad már? 

    +1. LÁTHATÓSÁG Pontosan tudhatod, hogy ki van a webáruház mögött, olvashatod a bemutatkozásomat, megmutatok a cicáimat és ha szeretnéd, akár még beszélgethetünk is a Macskamenta Klub zárt csoportjában. 

Mit gondolsz? Szeretnél velünk tartani? Légy részese Te is a Macskamenta Klubnak!