Macskamenta Story

Macskamenta Story 3.rész – Torvi és a szívkirály

Halihó Mentások!

Ismét itt vagyok, hogy kicsit rontsam a levegőt. Apropó levegő … oké, hogy bejöttem anno flamóra, de arról nem volt szó, hogy életfogytiglanit kapok ám. A helyzet a következő, mióta bejöttem, ki még nem engedtek a levegőre. Apám mintha valami olyat említett volna, hogy:

„– Na szuper, más már nem is hiányzott. Arra nem is gondoltatok, hogy lehet zsákba macska? „

Na ezután mammer meg anyám valami ivartalanításról beszéltek, és nagyon megszeretgettek. Meg azt is mondták, hogy addig ki sem engednek, nehogy folt essen a becsületemen. Mégis csak becsületes család sarja vagyok most már. Szóval szerintem marha jó buli lehet ez az ivartalanítás dolog. Akárhányszor szóba kerül, mindig körbe babusgatnak, én pedig alig várom a dolgot, mert azt mondták utána kimehetek újra.

Szóval cicapu nem vágódott hanyatt a jelenlétemtől. Szerintetek tudja ez a némber, hogy rövid távon akár 50 km/h órára is fel tudok gyorsulni? Hát hol vannak neki ilyen formás, ergonómikus lábai? Maximum annyi a hasonlóság köztünk, hogy az ő lába is szőrös.

 Gondoltam is magamban this is Spartaaaaa! Nem fogom hagyni, hogy elvegye a szolgáimat egy jó képű, érzékien mély hangú, deltás, vonzó lény. Mivel meg kell hagyni, hogy cicapám oly szép, mint egy tál gőzőlgő húsgombóc. 😛 Na de belülről pfff … egy ősember. Különféle zuborgások és böffentések jönnek ki belőle. Ilyenkor inkább úgy hívom CicaPúú. Meg mindig hangosan mondja, hogy basszus Torvi, miért vagy mindig a lábam alatt?

Tehát bosszúm első állomása cicapám cipellője volt. Szétrágcsáltam a cipőfűzőjét. Aztán következett a hátizsákja, amit egy kis fáradt olajjal bemerteztem, ha értitek 😀

Anyám sajna kiakadt ettől, de legalább ráparancsolt apámra, hogy vagy elkezd velem spanolni, vagy önellátó életmódra fog átállni.

Hm az én cicanyám, egy igazi hős amazon!

Apám erőt vett tehát magán és elkezdett nyomulni, meg kedveskedni nekem. Végül izmos karjaiban úgy éreztem magam, mint Rose a Titanicból a hajó orránál, mikor Jack átkarolja.

Így lett ő az én szívkirályom! Na de most már elég legyen a kíváncsiskodó tekintetekből, sicc!

Ha kíváncsi vagy a történeteimre, akkor ITT tudod nyomon követni!

Pápá rajongóim 😊

A történet illusztrációját NALA készítette.
További munkáit ITT és ITT tekinthetitek meg!
Kövesd Te is a munkásságát!