Érdekességek,  Macskafajták

Különleges macskafajta, avagy a Félis Salamandra!?!

Egyre több közösségi felületen tűnik fel egy titokzatos és új macskafaj felfedezéséről szóló hír, ami hihetetlen népszerűségnek örvend a macskaimádók körében. Ez a különleges macskafajta a Félis Salamandra, ami gyönyörű bundájával ejti ámulatba a hiszékeny embereket. De vajon tényleg létezik?

A képek tanulsága szerint igen, hiszen a gondos „fotósok” igazán jó munkát végeztek és még a kicsinyeit is lencsevégre kapták, azonban aki egy picit is gyanakodni kezd és utánanéz a hírvilágban, gyorsan rájön, hogy valójában egy nagyon ügyes photoshop megoldással keresztezték a salamandra gyík egyedi mintázatát egy fekete macskával. A Félis Salamandra nem létezik és valójában arra sem derült eddig fény, hogy ki volt az, aki elkészítette és útjára indította a felvételeket!

Az emberek hiszékenységére apellálva villámgyorsan terjedt el egy igen csak különleges macskafaj az internetezők körében, ami valójában soha nem is létezett. A képek nagyon szépek és mit nem adnánk érte, ha a szobánkban dorombolna egy ilyen különleges cica, de inkább a történet tanulsága az, ami igazán fontos: ne higgyj el mindent, amit látsz!

Igen, a videó is hamis…