Érdekességek

Lakberendezési luxuscikkek macskaimádóknak!

Macskás lakberendezési rovatunk folytatódik, hiszen annyira imádtátok az előző részben bemutatott tárgyakat, hogy kár lenne kihagyni egy újabb macskaimádóknak szóló bemutatót!

Macska alakú masszázsfotelek, luxus kivitelben

Mit szólsz egy hosszú, fáradt nap után egy kényeztető masszázshoz? Nézd, egy ilyen cicás fotelben! Ez aztán teljesen kimaxolja a macskás luxust!

Macska alakú kandallók! Imádjuk!

Természetesen a melegséget nem csak a szívünkben szeretjük érezni és akkor, amikor egy doromboló szőrcsomó hozzánk bújik! Itt vannak ezek a macska formájú kandallók, amik nem csak a kellemes hőfokról, hanem a kellemes esztétikai élményről és a hangulatról is gondoskodnak! Képzeld oda elé a saját cicádat is!

Macska alakú parfümös üvegek

Kényelem a macskás fotelben pipa, melegséget és hangulatot biztosító macskás kandalló pipa, mi kell még egy igazi macskaimádónak ahhoz, hogy a lelke megnyugodjon? Oké, tudom, egy doromboló macska, de azért egy kifinomult, kellemes illat sem árt a luxus lakberendezés mellé, például egy ilyen üvegből!

Lakberendezési képek forrása ITT illetve közösségi média, alkotó ismeretlen (ha bármelyik eredeti forrását ismered, kérlek írj az info@macskamentaklub.hu címre).