Egyéb kategória

Vélemények

„Mit gondolsz a Macskamenta Klubról?” Több mint kettőszázan gondoltátok úgy hogy megosztjátok velünk észrevételeiket, az alábbiakban ebből szemezgettünk össze néhányat, melybe természetesen az építő jellegű kritikai is beletartozik… Mindenkinek köszönjük! 

„Szeretem, mert egy olyan közösségi oldalon vagyok, amely az érdeklődési körömnek megfelelő és mindig olyan képeket raktok ki, melyek egy perc alatt fel tudnak vidítani, vagy épp hagy elgondolkodni, hogy az állatokért nem más felelős, csak az ember.” (K.Blanka)

„Egy a nevéhez teljes hű, macskabarát, állatbarát klub. Kedves és segítőkész tagokkal, egyben kitűnő termékekkel. Közösen osztozunk az örömteli és a szomorú pillanatokban is.” (Cs.Ádám)

„Nagyon jó kis közösség sok állatszerető emberrel kedves vezetőséggel és sok játékkal.” (K. Ibolya Nikoletta)

„Nekem nagyon tetszik, érdekes, vicces képek a gyönyörűségekről… Legtöbbször innen választott képpel kívánok jó éjt a barátaimnak!” (K.Zsuzsanna)

„Cicabarátoknak nagyon jó oldal,sok mindenben segít pl új gazdit találni ,elveszett cicukát megtalálni, és nagyon nyugtató és szívet megdobogató képek kerülnek fel! Jó kedvre derít ha az oldalt nézem!” (G.Krisztina)

„Szép fotók,okos ötletek,macskaimádó közösség. Nagyon tetszik.” (H.Rita)

„Imádom, amikor az üzenőfalon megjelenik néhány vicces, aranyos fotó macskákról, mindjárt jobb a kedvem! 😀 Tetszik a napi macskamentaklub blog, hasznosnak találom.” (név nélkül)

„Kedvesek a feltett fotók szöveggel, mindig visznek a napba egy kis örömet, jókedvet. Összehozza a cicaimádókat. Jók a tanácskérő és gazdikereső oldal is.” (K.Márta)

„Örülök neki,hogy létezik mert sok mindent látok és megtudok a cicákról. Amit még észre vettem, hogy a klub tagok nem kötekednek mint más oldalakon.” (név nélkül)

„Facebookon like-oltalak le benneteket, onnen kovetem az esemenyeket es nagyon szeretem a kepeket amiket feltesztek es ha van valami erdekes cikk. Sajnos a nyeremenyekert nem szoktam jatszani mivel en angliaban elek.” (név nélkül)

„Szeretem, mert összefognak a macskaszeretők, mint egyfajta riadólánc. A többi napokon pedig a cuki macskuszos képek felvidítják az ember napját.” (N.Anita)

Aranyos képek vannak, jó cikkek, érdekes témák.. (Tímea)

„Szép, színvonalas – egyik legszebb – cicás oldal, sok-sok kedves meglepetéssel és gyönyörű cicákkal.” (név nélkül)

„Tökéletes!!!! Nem változtatnék,mert nagyon jól karbantartott oldal!” (S-K. Gabriella)

„Mindig mosolyt csal az arcomra meg a szívembe 🙂 „ (Zsolt)

„Minden, ami a MACSKÁ-ról szól, érdekel! Van saját cicusunk is, aki Frigyes kutyánk nagy barátja. A Macskamenta Klubot szeretem… mert macska… mert jó… mert szórakoztató.. mert igényes…