Egyéb kategória,  Érdekességek,  Könyvajánló

Ilyen az, ha a macska posztol a Te viselt dolgaidról! – KÖNYVAJÁNLÓ!

Ha a cicáink látnák a közösségi felületeinket és azt, hogy miket posztolunk róluk, nem biztos hogy mindig dorombolás lenne a fizettségünk. Ezt elégelte meg Hercegfalvi Csökevény (Csöki) és Náray Maximilian (Max) is, a két kelenföldi ex-kandúr és egy könyv hasábjain most alattomosan kiteregették a családjuk viselt dolgait.

Nagyszerű cicás könyvet kaptam nemrég ajándékba, amiről kezdetben azt hittem hogy a két hetes szabadságom alatt minden nap kézbe vehetem, olvasgathatom. Valójában mindez csak két napig tartott, mert a Macsbook letehetetlen! Amíg nem olvasod el az utolsó sort is, nem ereszt el a lebilincselő humorával és a két macska, Csöki és Max különleges kalandjaival. A szorgalmasan naplózott események sorozatában a mellékszerepeket Muter és Szigorú, a két gazdi tölti be. Előbbi lágyszívű és sokszor falaz a minden hájjal megkent (és puccos ropival etetett) fekete ördögoknek, utóbbi pedig nevéhez méltón igyekszik jólnevelt kandúrokat faragni belőlük. Hogy sikerül-e neki? Maradjunk annyiban, hogy igen szórakoztató módon próbálkozik.

Milly-vel közösen olvastunk 🙂

A sztorikat olvasva többször nehéz visszafojtani a nevetést, viszont igen könnyű több helyzetben is hasonlóságot felfedezni a saját családunk és macskáink életével kapcsolatban. Ki ne érezte volna azt valaha, hogy négylábú szőrös bűnözőkkel él együtt? Vagy hogy az alom tartalma sokszor vegyi fegyverként is alkalmazható lenne? Az írónő, Darabos Györgyi szavaival azonban mindezek olyan tökéletes keretet és humort kapnak, hogy élmény kézbe venni és ha megteszed, arra az időre minden gondod elfelejted.

A két kelenföldi rosszcsont panelcica bőven szolgáltat történeteket ahhoz, hogy reménykedhetünk a könyv folytatásában is, de amíg ez bekövetkezik rendeld meg ITT , a szerző közösségi profilján, vagy a gyorgyusz19781230@gmail.com e-mail címen a Macskbookot, hogy Te se maradj le Csöki és Max kalandjairól és a családjuk viselt dolgairól!