macska és kisállat ivartalanítási támogatás 2022
Egészség, gondozás,  Egyéb kategória

Kisállat ivartalanítási támogatásra pályázhatnak a gazdik!

Az év második felétől kisállat ivartalanítási támogatásban részesülhetnek azok a gazdik, akik eddig anyagi, vagy egyéb helyzetük miatt nem tudták ezt megtenni. A támogatás feltétele a kérelem benyújtása. Mutatjuk a részleteket!

Miért fontos most kiemelten az ivartalanítás?

Ahogy az év első felében, úgy a másodikban is háromszáz kisállat ivartalanításában nyújt segítséget az Orpheus Állatvédő Egyesület, akik folyamatos szélmalomharcot vívnak a felelős állattartás és az ivartalanítás területén. Seres Zoltán, az egyesület vezetője a Zug Magazinnak elmondta, hogy 2022-től az állatok szaporítását a törvény egyébként is bünteni, így mindenkit arra szeretnének ösztönözni, hogy ivartalanítsa kedvenceit és ezzel csökkentse a kóbor állatok számát.

Kik kérhetik az ivartalanítási támogatás?

A támogatásban azok részesülhetnek, akik a 2022. november 10-ig, munkanapokon 9 és 11 óra között jelentkeznek a +36209298181 telefonszámon, nevük, pontos címük és e-mail elérhetőségük megadásával. Érdemes ezt mielőbb megtenni, mert csak a keretösszeg kimerüléséig van módja az egyesületnek az ivartalanítási költségek támogatására.

Te is tudsz segíteni?

Igen! Adományoddal támogathatod az állatvédelmet és az állatvédelmi tevékenységet Te is az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el. Ehhez nem kell mást tenned, mint felhívni a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után megadod az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99 -et! Ugyanerre a számra SMS-t is küldhetsz, melyben mindössze a 99-es kódot kell beírnod. Egy hívás és egy üzenet ára 500 Ft, az adományozás pedig a Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából egyaránt elérhető. Átutalással itt tudsz adományt küldeni az egyesületnek: 11735005-20489094 (OTP)

EZEKET IS OLVASD EL!👇

“Továbbmenni lehet, de elfelejteni vagy megbocsátani sosem…” – Interjú Fodor Kornélia, civil állatmentővel

több száz utcára rakott, sorsára hagyott cica, tetemes állatorvosi költségek, örök szélmalomharc a felelős állattartásért – és ez csak a jéghegy csúcsa…. nézz be velünk te is a kulisszák mögé és láss egy civil állatmentő szemével!

A fekete macskáknak nincs esélyük!?!

A hiedelem szerint ezeknek a cicáknak nem csak a színűk, de a személyiségük is egyedi. Kicsit öntörvényűek, kicsit kíváncsiak, rejtenek egy csöppnyi titokzatosságot…. És van még egy szomorú dolog: ők találnak legnehezebben szerető otthonra…