Macskamenta Story

Macskamenta Story 1.rész – Torvi bemutatkozik!

Sziasztok Mentások!

Torvi vagyok a család legszebb, és egyben legrangosabb kincse. Márkámat tekintve eredeti szerelem gyermeke vagyok egy szenvedélyes tavaszi románcnak.

Fogadjunk még mindig a nevemet próbálod megemészteni. Szóval úgy történt, hogy csupasz testű családomat éppen egy viking sorozat ejtette rabul, amikor bársony talpacskáimon beugrottam a kamra ablakon egy kis flamóért. Nos ebben a sorozatban volt egy Torvi nevű viking nőci. Azért hálát adok az Úrnak, hogy nem valami brazil szappanopera vagy a Dallas alatt sétáltam be. Most bemutatkozhatnék, mint Pamela de Silva.

Visszatérve a kamrás jelenetre ez megélhetési bűnözés volt! Kicsit rosszul esik, hogy még most is azt gondolod: „na persze, megélhetési bűnöző, mind ezzel védekezik”. Te is gondolhatod, hogy nem a kedvencem a száraz kenyér. Én is inkább lefetyeltem volna valami extra cupákos pörkölt szaftot, dehát kicsikéim nem lehet minden a miénk.

Első körben igyekeztem anyámat bűvöletbe ejteni bájos tekintetemmel és megnyerő modorommal. Mégis csak ő a séf ezen a barbár helyen. A magamhoz édesgetéshez nem kellett több, mint egy kis dörzsi-mörzsi a lábához, hosszas, ám de annál tüzesebb szemkontaktus kialakítása – lehetőség szerint főétkezések közben.

Jó tanácsként javaslom, ne csak akkor teremtsetek kapcsolatot a befogadókkal, ha épp nektek jó. Sajnos ez egy áldozatokkal járó meló, sok-sok stratégiát igényel. Nálam bevett szokás, hogy befekszem az ölébe, elindítom a jó öreg MTZ motort aztán csak örüljön NEKEM.

Egyelőre ennyit magamról, terveim szerint napi egyszer kaptok rólam, a családomról, illetve egy-két életeseményemről egy kis történetet. Biztosan kevés lesz nektek a napi egy, hiszen rólam van szó. Annyira megértem, de mint tudjátok jóból is megárt a sokkk!

UI: Vigyázat, függőséget okozok!

Ha kíváncsi vagy a történeteimre, akkor ITT tudod nyomon követni!

Mancsanat,
Torvi

A történet illusztrációját NALA készítette.
További munkáit ITT és ITT tekinthetitek meg!
Kövesd Te is a munkásságát!