Macskamenta Story

Macskamenta Story 2.rész – Torvi és Mammer

Sziasztok Mentások!

Az előző posztomnál páran kíváncsiak voltatok, hogy mi is volt pontosan a kamrában történő kenyér fogyasztásom után.

Szóval miután észrevett cicanyu ember anyja – ezentúl nekem csak mammer – megesett rajtam a szíve. Biztosan ismeritek azt a pofavágásunkat, amelyikkel egyszerre látjátok bennünk a megriadt őzikét egy szőrös, cuki, meleg plüssel vegyítve. Nos, én a lefegyverzésnek ezt a fajtáját választottam.

Mammert a mancsaim köré fontam azonnal. Amikor tudatosult benne a felismerés, hogy nem a „viszkis” vagyok, ennyit közölt a családdal:

  • Nézzétek milyen ártatlan angyalka tévedt be hozzánk!

Ekkor még nem tudhatta, hogy az apokalipszis kezdetét jelenti jöttöm és, hogy baromira nem tévedésnek szántam a kamrába való becsapódásom.

Ha már mammernál tartunk mesélek róla kicsit, hogy el tudjátok képzelni mit is viselek el a mindennapi koszt-kvártély reményében.

Leginkább Mrs. Doubtfire vagyis miszisz Tűzvolte asszonyra emlékeztet. Tudjátok, ahol Robin Williams azért, hogy gyermekeivel lehessen beöltözik dadusnak. Szóval mammer mintha totál az ikre lenne a krapeknek csak ugye nőben. Ennyit a vizuális élményekről.

Amiről nem ejtettem eddig szót az mammer markáns, intenzív illatanyaga. Hát, hagy némi kívánnivalót a dolog. Kissé olyan mintha a tömjén és a szappan keresztezéséből megmaradt húsvéti locsoló kölnit minden reggel magára sprickolná.

Mindezt leszámítva igazán csípem. Jó, jó szerintem is én vagyok a legjobb arc. 😀 De mammer tudja, hogyha a fülem tövét bogyorgatja, akkor az MTZ helyett, egy lágyan berregő bugatti  hangját csalogatja ki belőlem. Ha nem tudnátok milyen ez próbáljátok ki az otthoni szőrös gyerekeken. Az átélt élményekről szívesen várom a visszajelzéseket.

Mára ennyi drágáim, később még jövök és mesélek a mindennapjaimról!

Ha kíváncsi vagy a történeteimre, akkor ITT tudod nyomon követni!

Scoll!

Torvi

A történet illusztrációját NALA készítette.
További munkáit ITT és ITT tekinthetitek meg!
Kövesd Te is a munkásságát!