Érdekességek,  GYÁSZ, VESZTESÉGFELDOLGOZÁS

Ékszerek, amik örök emléket állítanak a cicáknak!

Az idő múlása megállíthatatlan, az élet könnyen elröppen. Igyekszünk megragadni a pillanatot, megragadni az emlékeket, így van ez akkor is ha szőrös családtagjainkról, a macskákról van szó. Szeretnéd, ha nem csak a lelkedben őriznéd a szeretetét és egy kis része mindig veled maradna? Az emlékek megőrzésének egy egészen különleges formáját szeretnénk most nektek bemutatni. Ismeritek a Háziállat Emlékőrt?

„Az állatokkal való kapcsolatunk minősíti, hogy milyen emberek vagyunk. Az önzetlen szeretet melyet tőlük kapunk, feltölt és megtanít észrevenni az igazi értékeket” – vallja a különleges ékszerek készítője, Nagygálné Csilla. Ennek a gondolatnak a menetén indultak útjára az emlékőr kollekciók, amik ma már nagyon nagy népszerűségnek örvendenek a gazdik körében.

„Az Örökszép családi műhelyben egyedi ékszereket készítünk ökogyanta felhasználásával. Mióta az eszemet tudom, mindig volt cicánk, az évek folyamán sajnos az elmúlással is találkoznom kellett, így pontosan tudom, milyen fájdalom szeretett kedvencünk elvesztése. Nagyon megtisztelő számunkra, hogy munkánkkal tudjuk enyhíteni ezt a gyászt és egyre többen fordulnak hozzánk bizalommal, hogy megörökítsük szeretett kedvencüket egy Emlékőrben„ – árulta el Csilla.

Mivel minden gazdi és cica is egyedi és megismételhetetlen csoda, így számos új fazon és stílus közül választhatnak azok, akik emléket szeretnének állítani kedvencüknek.

„A letisztult üvegtiszta ékszerek közt található Pandora karkötőre felfűzhető gyöngy, medál, fülbevaló. Az antiallergén orvosi acél alapokból készül gyűrű, karperec, fülbevaló, nyaklánc. A pasisabb vonalon pedig bőrrel és fa alappal kombináljuk az ökogyantát, így mindenki talál kedvére valót a kínálatban.” Nézd csak, válogattunk nektek ebből egy csokorravalót!

Ha meglepnéd magad vagy egy szeretted a cica bajszából, vagy szőréből készült ékszerrel, keresd bizalommal az Örökszép csapatát! Bővebb információt IDE KATTINTVA találsz!