Macskamenta Story

Macskamenta Story 5.rész – Torvi és a kistesó

Sziasztok Menta függők!

Képzeljétek csomó dolog történt velem mióta nem jelentkeztem. Először is többen írtatok, hogy kistesóm lesz, cicanyu ugyanis terhes!

Már alig várom, hogy megtanítsak minden fontos dolgot tesónak! Mint például a mosdást, ugyanis nem mindegy, hogy szőr növésével megegyező vagy ellentétes irányban történik a „nyaldoklás”. Az irányt mindig az dönti el, hogy épp ritkítani szeretnénk a meglévő szőrállományból, vagy csak rendezett külsőt szeretnénk teremteni a külvilág és önmagunk számára.

Aztán ott van még a karmok használata, élesítése. Kulcsfontosságú az éles karom az életünkben. Itt sem mindegy milyen tárgyakon fenjük meg a pengéinket. Tapasztalataim szerint a lakkozott, a bőr és a textil felület is alkalmas erre a célra. Az viszont minden esetben fontos, hogy családunk számára mindenképp értékes dolgokon végezzük eme nemes feladatot. A célunk ugyanis az, hogy lássák, számunkra is fontos az, ami nekik.

Ha pedig a karmok már alkalmasak a rendeltetés szerű használatra, jöhet a vadászat. Tesóval meg kell értetnem, hogy cicapu és anyu nem igazán részesítenek minket gazdag kulináris élményekben.  Sokszor már annyira megsajnálom őket, hogy alig várom, hogy odavessek nekik majd pár falatot a sikeres vadászataim után. Jó persze a szószos finomos kaják, az asztalról lepattanó falatkák ínycsiklandóak tudnak lenni. Ám hagyományos ételt – mint például pók, bogár, hangya, egér, légy – nem tálalnak soha.

Ugyanis, mint tudjátok még mindig be vagyok zárva. Mammerék nagyon féltik a becsületem, pedig, ha tudnák, hogy azon már sok csorba nem eshet. 😀

A másik nagy hírem, hogy jövő héten ivartalanítááááááááááááás! Végre, akkor majd mehetek ki-be, és be-ki. Feltérképezem a kinti terepet, és tesónak megmutatok minden izgő-mozgó fűszálat is, amit a szél lenget.

Szóval boldog vagyok, lesz tesó és szabadság is! Juhúúú!

Ha kíváncsi vagy a történeteimre, akkor ITT tudod nyomon követni!

Millió puszipá!

A történet illusztrációját NALA készítette.
További munkáit ITT és ITT tekinthetitek meg!
Kövesd Te is a munkásságát!