Macskamenta Story

Macskamenta Story 6.rész – Torvi és az ivartalanítás

Hello Menta Banda!

Nos eléggé becsapva érzem magam. Mondhatnám, hogy úgy átvágtak engem, mint a kiskölyköket a citrom nyalogatós videókban. Tudjátok amikor vigyorog a sok kis srác és csaj, megnyalják a citromot aztán jönnek a szottyadt képvágások meg a bőgés.

Szóval AZ Ivartalanítás. Ugye nagyon vártam egyrészt, mert ettől függ a szabadságom másrészt, mert Mammer és anyám is mindig sokkal jobban szeretnek, ha épp szóba kerül a dolog.

Kezdődött a dolog azzal, hogy kb 3 napja csönget a postás. Mondják mammerék, hogy csomagom jött. Mondom juhúú, erre arcátlan módon kibontják az én dobozom. Bezzeg, ha én megkóstolom az ő vacsijukat, akkor visítanak, mint a süldő cocák. Mindegy, gondoltam magamban ezen nem múlik a boldogságom, hiszen van egy fél fertájamra elegendő, gyönyörű, barna kartonom. Ez azt jelenti, hogy saját bejáratú cica szobám volt, amibe senki be nem jöhet rajtam kívül.

Miután kényelembe helyeztem magam, jöttek valami rugdalózóval és, mint egy rongybabát ketten belehajtogattak. Eközben hallgattam, hogy ajj de cuki vagyok, bírjam ki még egy kicsit, ügyürü-bügyürű stb.

Végre lekerült rólam ez a kényszerzubbony. Mondom sebaj, ilyen kínzások után mindig kapok valami finom falatot engesztelésül. Erre nem benyőgi cicapu, hogy kislányoknak ma nincs vacsi? Mondom mi van? Ez megint az egyik fárasztó vicced faterka? Mentem cicanyuhoz és Mammerhez is, de mindkettő csak a vizes tálkámra mutogatott.

Jó, lezártam annyival a dolgot, hogy majd reggel bezabálok, addigra belátják, hogy valamit nagyon elszámoltak. Én meg engesztelésül kétszeres mennyiségű kaját levámolok róluk.

Aha, gondoltam én. Reggel már vizem sem volt. Mondtam ne már, egy hónap fogság és rengeteg kamu bújás után ennyi az egész. Vége, megkínoznak és még egy valamirevaló állatvédő sem jár erre, hogy elnyávogjam bánatomat neki.

Mindezek után jött a ketrec. Amit ők kisállat szállítónak hívnak. Apukáim el ne higyjétek ezt a vakert, ez inkább magánzárka volt, mint bármi más.

Most vissza kell dőlnöm szunyálni, teljes K.O.-t kaptam, de később folytatom.

Ha kíváncsi vagy a történeteimre, akkor ITT tudod nyomon követni!

Álmokat banda tagok!

A történet illusztrációját NALA készítette.
További munkáit ITT és ITT tekinthetitek meg!
Kövesd Te is a munkásságát!