Macskamenta Story

Macskamenta Story 8.rész – Torvi és az giga-mega saját torony

Szervusztok Menta függők!

Végre minden káros anyagtól mentesen számolhatok be nektek életem történéseiről.

Tudom, tudom mindenki arra kíváncsi, hogy hordom-e még az ultra kényelmetlen ám de annál visszataszítóbb rózsaszín ruhácskámat. A válaszom: igen. Anyám azt mondta, hogy ezt még kicsit el kell viselnem a saját érdekemben. Erre azért lett volna reakcióm, de visszafogtam magam a ténylegesen saját érdekemben.

Nos az ivartalanítás óta baromira viszket a pocókám aljánál, és akármennyire próbálom megvakarni akár a fogsorommal, akár a mancsommal, emiatt a nyamvadt ruha miatt nem megy. Öröm az ürömben, hogy legalább nem csináltak belőlem befogadó szüleim egy jóképű éjjeli lámpát. Mivel az is egy választható lehetőség ilyen beavatkozások után, hogy egy tölcsért raknak a nyakam köré. Kinek mi a módi ugye kedves olvasóim?

Szóval szerényen tengetem bent a létem. Próbálok szenvedő tekintetet vágni a ház lakóira, hogy érezzék mit tettek velem. Lesújtó pillantást vetek rájuk, amikor bazsalyognak az arcomba. Egy igazi viking cica nem felejt! Torvi megbosszulja ezt a dolgot, amit ellene elkövettek. Persze van az a jutalomfalat mennyiség, amelyet nagy duzzogva elfogadok fizetségül.

Ó, majd elfelejtettem, hogy Apám érezheti, hogy nagyot csalódtam életem férfijában, mert ma már egy óriási, giga-mega, szőrös, kaparófás cica toronnyal jött haza. Csókolgatta a finomságos füleimet és közölte, hogy ez az én váram.

Végre valaki elismerte, hogy egyeduralkodó vagyok. Van érzéke ennek a hapsinak a nőstény szívek meghódításához. Bár ugye azt Ti sem gondoltátok, hogy nem cicanyuékkal fogok aludni ugye? 😊

Szerintem a kaparófa jól néz ki meg minden, de ha valamire való balerina formájú körmöket szeretnék, akkor nem ez lesz az én eszközöm. Úgyhogy most megy a nyávogás, amikor a műbőrrel bevont kanapét kaparászom hajnalonta 😀

Ha kíváncsi vagy a történeteimre, akkor ITT tudod nyomon követni!

Ennyit mára édeskék, nemsokára érkezik szabadulásom órája!

A történet illusztrációját NALA készítette.
További munkáit ITT és ITT tekinthetitek meg!
Kövesd Te is a munkásságát!