Macskamenta Story

Macskamenta Story 9.rész – Torvi és a botanika

Helló Menta család!

A kedvem egyre jobb, a rucim már végre lekerült rólam. Egy hétig még bent leszek a lakásban és utána apám megmutatja a territóriumomat.

Addigis mesélek nektek a benti életemről.

Anyám mióta szüntelenül terhes itthon dolgozik. Megjegyzem nem értem miért rejtegeti ilyen hosszú ideig tesót,  ennyi idő alatt már két almot megszültek a macskeszok mikor még együtt koptattuk a flasztert.

Szóval az itthoni munkája annyi lenne, hogy telefonálgat meg egy gépet nyomkod. Ha azt a gépet megszerezhetném örökbe, jó apám mi jóság lenne! Nos a legnagyobb szórakozásom mostanság az, hogy amikor anyám leül egy-egy órácskát telefonálni akkor én befekszem a gépére kicsit megpihenni. Mondhatnám lektorálom az általa megírt dolgokat. Néha olyannyira unalmas irományai vannak, hogy kénytelen vagyok keresztbe elnyúlni a billentyűzeten. Tehát a körülmények áldozata vagyok, mindent érte teszek. Erre mi a hála? Óbégat, hogy Torvi a nénikéd térde kalácsát, takarodj le onnan!

Miután nőstény létemre szeretem a botanikát, ezáltal a virágokat, Mammer növényeit rendszeresen formára szabom. Egy kicsit szedek lentről, egy kicsit szedek fentről. Bevallom megesik az is, hogy néha leborul a virág, de erről nem én tehetek. Ezt a jelenséget úgy hívják, gravitáció. 😊 Jelzem nem vagyok gyenge elméjű macsek, mégis Mammer első dolga az orkán erejű ordítása során, hogy benyúl a pofimba két kézzel. Elmondása szerint mindez miattam történik, hogy nem-e nyeltem le egy kis zöldet. Még ez a belső arcmasszázs sem érdekelne, he előtte nem rendezne minden alkalommal arénát a lakásban. Most ez komolyan olyan para, hogy rusztikusra szabom a növényeket?

Igen, jól gondoljátok unalmas időmben a függönyön is szeretek hintázni. Természetesen ezért is minden esetben kapom az égi áldást.

Nem is gondoljátok néha milyen nehéz nekem. Senki sem érti igazán, hogy mindenkinek csak segíteni akarok?

Mindegy, én kitartok, valakinek végülis rendbe kell szedni ezt a bandát, mire jön a tesóm!

Ha kíváncsi vagy a történeteimre, akkor ITT tudod nyomon követni!

Pápusz!

A történet illusztrációját NALA készítette.
További munkáit ITT és ITT tekinthetitek meg!
Kövesd Te is a munkásságát!