Érdekességek

Pillants be te is az Aleppói macskamenhely mindennapjaiba

Az Ernesto’s Sanctuary for Cats macskamenhely először 2016-ban került be a hírekbe, amikor az „aleppói macskaember” Mohamed a fejébe vette, hogy segít a háború miatt árván maradt macskákon. A menhely mindennapjait saját Facebook oldalukon lehet nyomon követni, ezekből a képekből szemezgettünk párat.

Kezdetben 180 cica élt az alappói menhelyen mára ez a szám 1550-re duzzadt. De nem csak cicák élnek a menhelyen, van itt kutya, szamár, ló, kecske, csirke, liba, kacsa, majom, páva, bárány, ló és galamb. A közös bennük, hogy mind mentett állatok és a lenti képek alapján mind boldogan élnek az aleppói menhelyen.

Töltődnek a napelemek

A ház ura:

A ház ura
Macska mennyország
Kukucs…
Csak szeretnék szólni , hogy ma még nem kaptam elég jutifalatot
Szieszta idő
Macska mozidélután
Na, innen hogy fogok lemászni?
Alszok, ne zavarj!

Ha tetszettek a képeket itt tudod követni a macskamenhely mindennapjai.

Apró érdekesség még, hogy a menhely rendelkezik az első olyan állatklinikával a környéken, mely ingyenes orvosi ellátást biztosít a helyi állatok számára. Ezen kívül vadállatok mentésében is segítenek. Küldetésük, ahogy ők fogalmaznak egyszerű, segíteni az ott élő állatokon és javítani az életkörülményeiken. Hát nem csodálatos , hogy ilyen nehéz körülmények között is vannak emberek akik segítenek az árván maradt állatokon?

Képek forrása: Ernesto’s Sanctuary for Cats in Syria

Ezeket is olvasd el!

Mit gondolnak a macskák? – Imádnivaló dokumentumfilm cicabolondoknak

A 20 legszebb macskafajta a tudomány szerint

15 lenyűgöző tény a vörös macskákról

Macskafajták KVÍZ! – Felismered mindegyiket?