Macskamenta Story

Macskamenta Story 10.rész – Torvi és a játszópajtás

Szépséges napot kis pocak vakaróim!

Jól érzitek varázslatos kedvem van. Ma kibocsáttatást nyertem a szabadba!

Persze azért ez sem úgy zajlott, ahogyan én azt megálmodtam. Na de mi történt eddig úgy mint, ahogy elképzeltem?

Tehát CicaPúú hazaállított munka után és kaptam tőle egy hámot. Ugyanis kitalálták anyámmal, hogy a legjobban akkor tudnak rám vigyázni kint is, ha pórázon tartanak. Szerintem az a baj, hogy ők még nem látták be, hogy én veszélyes csúcsragadozó vagyok.

A hámról annyit, hogy valami irtó furcsa érzés. Olyan mintha három számmal kisebb mellényt adnának rád. Nem szorít, nem vág, de elszaladni nem enged.

Mindegy ezt a kis fiaskót valahogy még kiküszöböltem. Amikor kiléptünk az ajtón egy kicsit megtorpantam a sok zajtól, a kinti tértől. Apámék azt hihették betojtam, de ők nem tudják, hogy ősi tanok alapján begyűjtöm csak a kellő információkat a környezetemről.

Csodálatos napsütés volt, a tavasz friss illata csapta meg az orrom némi ázott kutya szaggal, amit nem tudtam hova tenni. Láttam ahogy a fűszálak lágyan lengedeznek a szélben, és minden egyes bogárra próbáltam ráugrani, megmutatván milyen vérszomjas vagyok.

Mammer szerint a fűben produkált hempergésem inkább hasonlított egy zsíros kolbász vergődéséhez, de ez nem vetett vissza engem nőiségem megélésében.

Aztán egyszer s mint árnyék borult fölém, mintha felhő takarta volna el a napot előlem. Majd nyál cseppent az arcomba … Ezután pedig egy iszonyatosan nedves, büdös nyelv siklott végig az egész pofámon. És ekkor bevillant, tudjátok, az ázott kutyaszag a levegőből.

Ez most komoly? Van egy kutyánk? Pillanatok alatt felpattantam, a szőr felállt végig a gerincem mentém, a farkam pedig olyan dúsba csapott át, mint Tina Turner tupírja egy koncert előtt. Fújtattam, mint egy asztmás, és rohantam fel cicapám karjára, persze végig kiengedett karmokkal.

Anyámék meg nagyokat kacagtak és kiabálták:

„-Meglepetééééés Torvi! Ő itt Turbó a játszópajtásod!”

Majd még nyilatkozom mennyire lett a pajtásom ez a szerencsétlen flótás.

Ha kíváncsi vagy a történeteimre, akkor ITT tudod nyomon követni!

Páá

A történet illusztrációját NALA készítette.
További munkáit ITT és ITT tekinthetitek meg!
Kövesd Te is a munkásságát!