Macskamenta Story

Macskamenta Story 17.rész – Torvi és a vadászat

Hello Mentások!

Ma mammert elvitték autóval a kórházba, mert leveszik a gipszet a lábáról. Ezen rövid idő alatt engem a kazánba raktak kikapcsolódás céljából. Jelentem sikerült.

Az úgy kezdődött, hogy a szülők és mammer dobbantottak én pedig ezen fellelkesülve a fal mellé pakolt farakáson felrohanva egy kamikáze ugrással eljutottam a macskaváram tetejére. Ennek következménye képp a várammal együtt úgy dőltem el, mint részeg szobafestő a létrával. A dőlésszögnek köszönhetően pedig a kazánban lengedező izzó is sikeresen széttört.

Első reakcióként rendkívül gyorsan berohantam a három lábú szekrény mögé és ott igyekeztem minél több pókhálót leszedni. 20 perc magányos várakozás után Cincin feltűnt a láthatáron és cukkolni kezdett.

Bemászott apám által gondosan megmunkált madáretetőbe. Mégsem hagyhattam, hogy apró „csoki reszelékekkel” teleszórja azt. Így hát a stresszt félre téve munkába álltam.

Hatalmas lendülettel fogtam magam és felugrottam mammer virágládákat, és cserepeket tároló polcára. Nos a polcot még megboldogult papító rakta fel, és eme terhelést nem bírta már el.

Polccal, cserepekkel együtt pottyantam a földre. Cincin meg egyre hangosabban adta ki idegesítő rágcsáló hangját és páváskodott tovább a madáretetőben.

Ekkor már annyira méregbe jöttem, hogy fogtam magam és rávetődtem a madárlakra. Befúrtam a fejem és félig a testem, de aztán . . . aztán rá kellett jönnöm, hogy rám már nem igaz a mondás, hogy ahol a cica feje átfér, ott a teste is. Mammer elhízlalta a viking testem. Nem is tudom hogyan szaladhatott fel ennyi baba háj a testemre.

Így telt el pár óra. Aztán hallottam az autónk hangját, illetve ahogyan cicapám rongyol a kazánházhoz, hogy kiengedjen onnan. Első meglepetése az volt, hogy felkapcsolván a villanyt nem történik semmi, így zseblámpával visszatért.

Hát amit utána látott az talán a lázadások leverése utáni látképhez hasonlított. A fő látványosság pedig én voltam, ahogyan a madáretetőből lóg ki a pókhálós farom.

Tehát őszintén örült nekem.

Ha kíváncsi vagy a történeteimre, akkor ITT tudod nyomon követni!

Pá drágáim!

A történet illusztrációját NALA készítette.
További munkáit ITT és ITT tekinthetitek meg!
Kövesd Te is a munkásságát!