Macskamenta Story

Macskamenta Story 18.rész – Torvi és az ágyteszt

Sziasztok Menta függők!

A kazánházi akcióm után anyám és apám úgy látta jónak, ha egy darabig nem engednek ki oda. De legalább vettek nekem olyan helyes kis szövet alagutat, amin van két lyuk, és mint a kis szurikáták időről-időre felbukkanok belőle. Mammerék nagyon élvezik, hogy jókat játszom vele. A múltkor annyira elfáradtam a játékban, hogy el is aludtam közben.

Arra ébredtem, hogy jó anyám a telefont belenyomta az aurámba és vagy ötvenszer elismételte, hogy de édes vagyok. Igazándiból nekem elsőre más jelzők ugrottak be muterkámról abban a pillanatban. Meg arra is kíváncsi lennék, hogy ő mennyire élvezné, ha akkor fotóznám le mikor horkolás közben a tátott szájából folyik ki a nyála. De legalább hozzáfűzném, hogy milyen cuki.

Mammer erősen botorkál a lábával, igyekszem ellátni gyógyítói feladataimat rajta is. Csak ugye anyám is mindennapos már. Egyre több időt kell vele és tesóval is eltöltenem. Szóval sok a meló, arról nem is beszélve, hogy Turbóval elég nehéz megértetnem, hogy mostantól testőri feladatokat látunk majd el.

Akárhányszor felhozom tesó témáját Turbónak, az a kelekótya csak csóválja a farkát és vakkant az ég felé. Van, hogy örömében még ugrál is. Persze a kedves kis család ilyenkor azt hiszi, hogy Turbó nekem örül annyira. Bár irányomban sem érdektelen, de kértem, hogy ezeket a látványos kliséket mellőzzük.

Ó, majd elfelejtettem, cicapám rakott össze nekem egy tuti, pihe-puha kis ágyat. Azt mondjuk nem igazán értettem, hogy minek rakott köré vagy másfél méter magas rácsozást. Meg raktak fel nekem ilyen mozgó díszeket, amikért előszeretettel ugrok fel. Anyám eléggé hangosan ordított velem, mikor arra jött be, hogy az ágy fölötti lógókán csüngök épp. Sőt akkor is kizavart, amikor volt merszem elaludni a saját rácsos ágyamban. Még azt is a fejemhez vágta, hogy az nem az enyém. Pedig én hallottam, mikor apám azt mondta, hogy kész az ágy az ő kis babájának. Az pedig én vagyok.

Annak meg örülhetnének, hogy teszteltem az ágyat még, ha nem is nekem készült. Eddigi tapasztalatok azt mutatták ugyanis, hogy nem ő állítja elő a legbiztonságosabb bútorokat.

Ha kíváncsi vagy a történeteimre, akkor ITT tudod nyomon követni!

Ennyit mára, majd még jelentkezem!

Pápussz bébik!

A történet illusztrációját NALA készítette.
További munkáit ITT és ITT tekinthetitek meg!
Kövesd Te is a munkásságát!