Hírek

Savval öntötték le a cicát, küzdenek érte az állatmentők…

Figyelem, felkavaró tartalom! Döbbenetes és megmagyarázhatatlanul kegyetlen dolog történt nemrég egy cicával, akit a Cicamentő Angyalok vettek pártfogásukba.

Először úgy vélték, hogy a Tallér névre keresztelt cica, akit Nyírtasson találtak égési sérüléseket szenvedett, a fején lévő sebek első ránézésre erről árulkodtak, de később kiderült, hogy valójában sav marta meg, mely egészen a koponyacsontig hatolt. A cicát azonnal orvosi ellátásban részesítették, a sebeit kitiszították és alaposan megvizsgálták. Szerencsére Tallér tesztjei negatívak lettek, szájürege sértetlen és minden élétfunkciója jól működik. Jelenleg komoly fájdalomcsillapítókat és antibiotikumot kap, a Cicamentő Angyalok pedig ápolják és gondoskodnak róla, reménykedve a teljes felépülésében. Elmondásuk szerint a fején lévő sebekből friss vér szivárog, ami pozitív jele annak, hogy az ott lévő szövetek nem haltak el teljesen, így minden esélye megvan arra, hogy tökéletesen meggyógyuljon és lehetőséget kapjon egy boldog életre.

A cicáról készült képek annyira felkavaróak és megdöbbentőek, hogy cikkünkben cenzúra nélkül nem tesszük közzé, de a Cicamentő Angyalok közösségi oldalán megtekinthetőek és Tallér további sorsát is nyomon követhetitek.

Aki Tallér felépülését, illetve a Cicamentő Angyalok munkáját szeretné támogatni, az alábbi elérhetőségeken teheti meg:

Cicamentő Angyalok Alapítvány
11702074-21452794 (OTP)
Swift kód: OTPVHUHB
IBAN: HU33 1170 2074 2145 2794 0000 0000
Pay-pal: cicamentoangyalok.alapitvany@gmail.com

-via-