Egyéb kategória

Cirmos karácsony – A legjobb ünnepi mese macskaimádóknak

Cicaimádóknak kötelező megnézni, a többieknek pedig erősen ajánlott, mert az elmúlt évek egyik legvidámabb és legtutibb karácsonyi története ez, mely örökérvényű és minden évben érdemes újranézni!

A Cirmos karácsony 2015-ben jelent meg, nagy hóvihart ugyan nem okozott a médiában, akik viszont rátaláltak, elvarázsolódtak és különösen igaz ez a macskaimádókra! A történet az ünnepi filmekhez és történetekhez híven egyszerű vonalvezetésű, van benne Télapó, karácsony és persze cicák, ehhez adtak hozzá egy csipetnyi vidámságot, önfeledt szórakozást tartogatva ezzel a család minden tagja számára!

Miről szól a Cirmos karácsony című mese?

A karácsonyi történet főhőse Tommy, aki három cicussal is megosztja otthonát, akik azonban nem a rendről híresek. Anyukája megelégeli a rumlis bagázst és úgy dönt menniük kell, méghozzá egy menhelyre és éppen karácsony előtt. Tommy a Télapóhoz fordul segítségért, hogy imádott szőrös barátai vele maradhassanak, azonban kiderül, hogy a fehér szakállas ajándékosztó durván allergiás a macskaszőrre… Váratlan fordulat, igaz? A történet évében bizony a macskák szállítják házhoz az ajándékokat! Hogy mi kerekedik ki a történetből, azt sajnos nem árulhatjuk el, de egy ünnepi mesefilm vége nem is lehetne más, mint happy end! Ha teljes egészében meg szeretnéd nézni, ITT találtunk egy online elérhető, teljes Cirmos karácsony verziót!

Nézd meg a Cirmos karácsony fergeteges előzetesét!

Még több karácsonyi írás! Ezeket se hagyd ki!

Ünnepi stressz és a macskák: tippek, hogy cicád nyugodt maradjon karácsonykor is

4 alkalom amikor a macska is „besegít” a karácsonyi ajándékok becsomagolásánál

Karácsony macskával, avagy 5 tuti tipp, hogy kivédhető legyen a katasztrófa

Ez az, amit SOHA ne adj a cicának karácsonykor!

Az 5 legjobb adventi kalendárium macskáknak 2022-ben – Még nem késő beszerezned!

Karácsonyi cicavacsora – 4 lenyűgöző macskaeledel recept ízletes halakkal