Egyéb kategória

A cicának macskafű, a gazdának… Mi is? – PROGRAMAJÁNLÓ!

A kérdésre könnyen választ kaphatsz! Most itt a lehetőség minden cicagazdinak, hogy kiokosodjon a természet kincseit és a gyógynövényeket illetően, ezzel pedig a család minden tagját (beleértve a szőrös kedvenceket is) támogatni tudja az egészséghez vezető úton.

A Macskamenta csoportban számtalan alkalommal felmerül a kérdés, hogy a cicák és a gazdik egyes betegségeit milyen gyógynövényekkel érdemes kezelni, hogy szárít-e a kamilla és hogy hasznos-e a macskamenta? Érdekelnek téged is a válaszok? Szeretnél bepillantást nyerni a gyógynövények világába és elsajátítani néhány különleges receptúrát?

M. Szikora Hilda, a GyógyfüvesKertem szervezésében és dr.Jung Andrea, a Naturportal tulajdonosának részvételével most egy különleges és jó hangulatú előadáson és workshopon vehetsz részt, melynek keretei között nem csak a gyógynövényes házipatika összeállításának alapjait sajátíthatod el, de elkészítheted a saját echinacea tinktúrádat, körömvirág olajodat és gyógynövényes szirupodat is, ráadásul ki sem kell mozdulnod az otthonodból.

A workshopra 2022. május 7-én kerül sor 9-17 óráig, az online térben, így akár a cicád dorombolása mellett is rendkívül hasznos és hiánypótló tudásra tehetsz szert. Az egész napos program tervezett időbeosztása szerint az előadások, beszélgetések és a közös kencekészítés másfél órás blokkokban zajlik majd, az egyes blokkok között negyedórás szünetekkel és kb. félórás ebédszünettel.

A szervezők valamennyi alapanyagot (méz, olívaolaj, gyógyszertári alkohol, gyógyszertári üvegek, biztonsági kupakok, gyógynövények, pipetta, címkék) biztosítják neked, melyek postázásra kerülnek, sőt még ajándékokat is kapsz és a tanfolyam teljes anyagát, illetve a bemutató videókat is megkapod.

A tanfolyam egész napos, felnőttképzési tanúsítványt adó képzés.

A programról bővebb tájékoztatást és a részvételhez szükséges információkat ITT találod, jelentkezési határidő 2022. április 25.