Érdekességek

Macska fogta róka! Láttad hogyan kergette el a betolakodót a brit miniszterelnökség főegerésze? – VIDEÓ!

Larry macska igazi főegerészhez méltó bátorsággal üldözte el a területére tévedő rókát. Az esetet egy a közelben lévő kamera rögzítette. Nézd meg te is Larry cica bátor rókakergető akcióját a cikkben!

Larry 2007 januárjában születhetett és 2011-ben fogadták örökbe egy menhelyről. Azóta a mindenkori brit miniszterelnök hivatalában lakik és 2011. február 15-e óta hivatalos főegerésze a Downing Street 10-nek. Érdekesség, hogy ő volt az első macska, aki megkapta ezt a titulust.

Azóta cica igazi sztár lett. Emlékeztek amikor Theresa May és Donald Trump találkozójára készülve vörös szőnyeg került a Downing Street 10. szám elé és Larry azonnal el is foglalta azt? Hát igen egy igazi cica mindig tudja hol a helye. Nézd csak a videón!

A másik vicces eset az volt, amikor Donald Trump limuzinja alá feküdt be, így az elnöki autó egészen addig nem tudott elindulni amíg Larry úgy nem döntött, hogy eleget heverészett az autó alatt és tovább nem állt.

Ha ezekre nem is emlékszel arra biztosan amikor az újságírók a brexit bejelentését várták, de helyette csak Larry jelent meg az újságírók előtt és gyorsan le is vadászott egy galambot. Naná, hogy készült erről is egy szuper videó! Nézd csak:

Downing Street oldalán található életrajza szerint Larryt főleg egérfogó képességei miatt választották a menhelyről. Hivatalba lépése után az első három hónapot valóban aktívan töltötte, David Cameron az akkori miniszterelnök szerint ebben az időben három egeret is megfogott. Azóta Larryt azzal vádolják, hogy csak lustálkodik egész nap. Dehát egy cicának az az is pont ugyanolyan fontos feladata, mint az egerészés nem igaz?

Most azonban Larry alaposan rácáfolt a lusta cica jelzőre. Bár a területére betévedő róka kétszer akkora volt, mint ő, de a felvételen jól látható, hogy Larry legkevésbé sem ijed meg a betolakodótól. Sőt amikor a róka vissza akart jönni, még inkább támadásba fogott, és egészen harciasan lépett fel vele szemben.

Íme a videó Larry bátor akciójáról:

Larry a Downington Street főegerésze akcióban!

A videó megnézése után elmondhatjuk, hogy bizony mindig jó, ha van a háznál egy bátor cica.