Macskamenta Story

Macskamenta Story 7.rész – Torvi és az alakformáló kényszerruci

Emlékeztek hol hagytam abba a storyt, hogy étlen-szomjan bezártak engem egy ketrecbe ezek a barbárok. Nyávoghattam, fújhattam, karommal rángathattam a börtönöm ajtaját, de egy-két puszi dobáláson és együttérző hangon mondott nyugi Torvi -n kívül semmi nem történt.

Szuper, akkor utazás jön. 20 perc zötyögés után begördültünk egy épület elé. Kiszálltunk majd, ami ott fogadott … Kész állatkert, nyúl, hörcsög, tengeri malac, macskák, hüllők, tyúk és persze kutyák. Mondanom sem kell az utóbbinak marhára örültem.

Cicapám vitt magával, anyám hüppögött, ezredjére is bocsánatot kért tőlem és szánakozva bámult az arcomba. Na én ezen felbuzdulva még szívsajdítóbb szólamban hangosan nyávogtam, kikerekedett, fekete pupillákkal delejeztem anyámat. Csak többet jelentett már számára is az együtt eltöltött idő, biztos nem hagy itt, ha kicsit drámaibbra veszem a figurát.

A feszült légkörben történő várakozás után betoppantunk egy rendelőbe. Egy Dzsungel George-ra hasonlító fazon kinyitotta az ajtómat, megfogta a grabancom. Kivett a ketrecből, na itt már én sem jóanyám szívét melengető dallamra kezdtem, hanem úgy fújtam, mint kirepedt bicikli belső. Semmit nem értem el vele. Kis szúrást éreztem, ránéztem anyámra – ekkor már a hordozómban lévő pokrócba fújta az orrát két zokogás között – és lehúzták a redőnyt. Totál film szakadás halljátok.

Aztán ki tudja mikor, magamhoz tértem. Már otthon voltam, de még mindig a ketrecben. Nagyokat pislogtam, rajtam volt a „kedvenc” rózsaszín kényszer zubbonyom és Mammer meg cicanyu úgy nézett rám, hogy rögtön átéreztem a mikróban melegedő kaja helyzetét. Baromi rémisztő egy helyzet amikor azt sem tudod mi van, hányingered van és két kisírt szempár néz veled farkasszemet.

Eltelt pár óra és bár kissé kótyagosan ugyan, de birtokba vettem a szobát. Cicapám közölte, hogy az ő kemény viking csaja vagyok. Jah, ha tudnád milyen viking szertartások és ember áldozatok pörögnek most a fejemben.

Szóval egyelőre az alakformáló kényszer rucimban tengetem napjaim. Ha ezek nem hazudnak lassan szabadlábra kerülök.

Addig is kitartást nekem!

Ha kíváncsi vagy a történeteimre, akkor ITT tudod nyomon követni!

Arrivedercsíííííííííí

A történet illusztrációját NALA készítette.
További munkáit ITT és ITT tekinthetitek meg!
Kövesd Te is a munkásságát!