Érdekességek

Hallottad? Ingyen repülőjegy jár a macska örökbefogadóknak!

Ingyen repülőjegy kupont ajánlott fel egy légitársaság azoknak, akik örökbe fogadnak három különleges kiscicát.

Összesen 1000 dollár értékben ajánlott fel ingyenes repülőjegy kupont a Frontier Airlines amerikai légitársaság azoknak, akik örökbe fogadnak egy-egy kiscicát. Mitől különleges ez a három cica?

Az akcióban összesen három, amerikai légitársaságokról elnevezett kiscica vesz részt, név szerint Spirit, Delta és Frontier. A cicák alig kéthetesek voltak december végén, amikor Las Vegas északi megtalálták őket az utcán. Jelenleg a helyi Animal Foundation nonprofit szervezet fogadta be a cicákat, és egy család gondozza őket, egészen addig míg hat hetes korukban végleges gazdihoz nem kerülnek. De addig a cicáknak még sokat kell fejlődniük, az állatmenhely azt mondta, csak akkor kerülhetnek a cicák végleges otthonba, ha elérik a 1,5 kilogrammot.

Nevüket az Animal Foundation nonprofit szervezettől kapták, így figyelt fel rájuk a légitársaság. Mivel ritka az évnek ezen időszakában, hogy egy alom kiscica érkezzen a menhelyre ezért tudták a különleges kiscicákhoz különleges nevet kell választani. 

A légitársaság elmondta, nagyon örülnek, hogy a cicákat a légitársaságok után nevezték el, hiszen rendkívül fontos számukra az állatjólét kérdése. A légitársaságnak már van egy programja, amelynek a lényege az, hogy néhány repülőjük farokszárnyára egy-egy, sok esetben veszélyeztetett fajhoz tartozó állatot festenek fel.

Ezzel az akcióval is szeretnének minél több embert arra bátorítani, hogy fogadjanak örökbe egy kisállatot. A menhelyek Amerikában is akárcsak Magyarországon tele vannak gazdira váró fiatal és idős állatokkal, akik szerető otthonra vágynak. Ha teheted, fogadj örökbe te is!

A légitársaság képviselője azt mondta a CNN-nek, hogy Spirit és Delta jövendőbeli gazdáit két, egyenként 250 dolláros kuponnal fogják megjutalmazni. A saját légitársaságukról elnevezett Frontier örökbefogadója pedig ugyanebből a kuponból 4 darabot kap, vagyis ő összesen 1000 dollár értékű jutalomban részesül. A kuponokat 2023 végéig lehet majd felhasználni.

íme a három szerencsés kiscica, akik remélhetőleg hamarosan beköltözhetnek végleges szerető otthonukba:

Ezeket is olvasd el!

Autista gyermekek mellett macska legjobb társ – Így gyógyítják kölcsönösen egymást!

A macskák személyiségének 5 típusa – Melyik a Te cicádé?

10 tipp a macskák szorongásának és stressz-szintjének a csökkentésére!

A cica alapvető szükségletei 8 pontban! Csak ezekkel lehet boldog és kiegyensúlyozott a macskaélet!

A macskák kommunikációja és testbeszéde – Értsd meg mit próbál neked elmondani a cicád!