Érdekességek

A szemhéj nélkül született macska divatikonná vált és napszemüvegeivel hódít

Szemhéj nélkül született az a macska, aki a közösségi felületeken most szemüvegeivel hódítja meg a cicaimádó nagyközönséget. Igazi divatikonná vált és különleges stílusával bedorombolta magát több százezres követőtábora szívébe. Te találkoztál már vele?

A kaliforniai cicának extra védelemre van szüksége a napfény ellen, hogy megóvják látását, így a stílusos napszemüvegviselet egyúttal az egészségét is szolgálja, hiszen szemhéjak nélkül született.

Képek forrása: Sunglasscat Instagram

A tíz éves Bagel névre hallgató macska örömmel viseli a napszemüvegeket, a gazdi pedig imádja ezekbe öltöztetni kedvencét, így már egy egész kollekció büszke tulajdonosaivá váltak. A védelmét szolgáló napszemüvegekre már közel hétezer dollárt, azaz körülbelül kétmillió forintot költöttek eddig, Bagel pedig legalább száz darab szemüveg közül választhatja ki azt, amit adott napon, vagy alkalomhoz magán viselhet.

A különböző közösségi felülelteken mutatja meg a gazdi a divatosabbnál divatosabb darabokat és cuki macskáját, rajongótábora pedig egyre csak növekszik. Mit szólsz? Te is követed?

A teljes élethez a kirándulások is hozzátartoznak!