Egyéb kategória

6 macskás termék, aminek nem lehet ellenállni!

Ugye ismerős a pillanat? Meglátsz egy cicás terméket és egyszerűen azt érzed, hogy neked ez KELL! Felfedeztünk a Macskamenta Klubbal egy olyan alkotót, akinek kézműves remekeit látva ugyanez az érzés kerített hatalmába bennünket! Gyere, fedezd fel velünk Ledorka világát!

„Cicás család vagyunk, két szőrösnyávogó is boldogít minket: Csengő, a 14 éves vörös (kan)dúr, és Kisizé, az ifjonc, aki 5 éves, fekete-fehér (szintén exkandúr).  Mindketten nagyon kedves  jószágok, akik el is várják a dajkálást, de nagyon különböző személyiségek. Nem kevés nehézségen mentünk velük át: vad, gazdátlan cicából szelídítettük Csengőt dorombológéppé (tényleg rettentő hangos!),  Kisizé pedig egy sok betegséggel küzdő szőrkupacból vált világszépévé.” – meséli nekünk Lehőcz Dorka, akinek macskaimádata a munkáit is átszövi.

„A macskaimádatunk mindenütt megmutatkozik. Egy halom cicás tárgy van itthon, és valahogy az anyagvásárlásaimnál is gyakrabban nyúlok a cicás mintákért, mint szükséges volna.  Táskák, és egyéb textil termékek készítésével foglalkozom. A gyerekeimnek kezdtem el varrni sok évvel ezelőtt, de aztán vállalkozás lett a hobbiból” – vallja Dorka, akivel mi is a munkáján keresztül találkoztunk és rögtön beleszerettünk az általa készített termékekbe!

…és hogy bennünket milyen macskás termékek ejtettek csapdába Ledorka világából? Itt az öt legtutibb!

1. Banántáska

A legjobban variálható cicás táska a világon, ami engem egyenesen levett a lábamról, hiszen szuperül variálható, hordható derékon, övtáskaként, vagy keresztben, crossbody-ként!

2. Evőeszköztartó

Aki ismer, tudja, hogy a környezettudatosság számomra kiemelten fontos, így nem csak szelektíven gyűjtjük a szemetet, de odafigyelünk arra is, hogy minél kisebbre csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat és olyan termékeket használjunk, ami ennek a megvalósulását szolgálja. Mivel kirándulásnál, utazásnál sem műanyag és eldobható evőeszközöket használunk, ilyen például ez az evőeszköztartó is (naná, hogy cicás!), ami letörölhető béléssel rendelkezik.

3. Békazáras pénztárca

…csak mert iszonyatosan cuki! Mosható, egyszerű, praktikus és az a kategória, ami KELL, de azonnal! Nekem első látásra szerelem!

4. Íves táska

Övtáska, vagy válltáska – ki hogy szeretné használni! A variálhatóság nálam itt is győzött! A bélése pamut, a pántja állítható és karabíneres, szóval tökéletesen hordható így is, úgy is!

5. Uzsonnás/ebédes táska

Még mindig a környezettudatosság jegyében! Vízhatlan, letörölhető béléssel, cuki cicás kivitelben! Ha már van egy cicás evőeszköztartód, kötelező hogy legyen egy ilyened is, hát nem?

6. Gyerek nyakpárnák

Mivel nem csak egy szőrös gyereknek vagyok az anyukája, hanem két csodaszép vérszerinti embergyereknek is, így számomra fontos a ő biztonságuk és kényelmük. Különösen a kisebbik, négy éves az, aki rendszeresen alszik az autóban, így ez számunkra egy szuper megoldás! A kereskedelemben a legtöbb esetben teljesen tömör nyakpárnákat árulnak, melyek előretolják a gyerkőc buksiját, Ledorka párnáinál azonban a hátsó rész el van lapítva és így oldalról támasztják meg a fejet és már kb. 8 hónapos kortól bátran használható. Gondolom mondanom sem kell, hogy a gyerekeim is cicaimádók, úgyhogy nem is kérdés, hogy ebből is cicás kellett nekik!

Ha igazán vagány macskás cuccokra vágysz, akkor EZT az albumot Neked állította össze Dorka, ahol azonnal vihető cirmómintás tárgyakat fedezhetsz fel, mindemellett pedig akár egyedi igényeket is megvalósít!