Egyéb kategória

Minden cicának jár egy esély! Ugye Negronak is?

Negró cica gazdit keres, de az ő helyzetében ez nem megy olyan egyszerűen. Segítesz egy megosztással? Vagy leszel Te az álomgazdija?

Miután kiderült, hogy törött lábai miatt csontsebészeti beavatkozást kell végrehajtani rajta, illetve FELV pozitív, gazdái lemondtak róla, mert nem tudják biztosítani a benti tartást.
A Dr. Kópé Állatvédő Egyesület jóvoltából megműtötték Negrot, a lábadozási idő után hosszú ideig nem találtak neki gazdit, a kórházi ketrec pedig elég szűk és ingerszegény. Két rendelési idő között sétáltatják, próbálják szocializálni és hisznek abban, hogy neki is jár egy boldog, harmonikus élet és egy szerető gazdi. Betegsége miatt állatmentő szervezetek nem vehetik át.

Néhány napja ugyan kapott egy esélyt, hogy gazdisodjon egyedüli cicaként, de mivel lassan oldódik fel, félénk és jelenleg csak éjszaka mozog, így mennie kellett. A kórház dolgozói már több mentett állatot befogadtak, köztük több traumatizált cicussal, így már nem tudják vállalni a befogadásást. Negro Gödöllőn található, de ha a szállítás akadályba ütközi, szívesen segítenek benne.

Ugye Negro is megérdemel egy meleg otthont és egy szerető gazdit?

Győződj meg kedvességéről Te is! Ismerkedj meg Negro cicával a Turul Állatkórházban!
Bővebb információ: +36 30 943 9898