Érdekességek

A macskák extrém alvópózai túl viccesek ahhoz, hogy ne vegyél róluk tudomást! VIDEÓ!

A macskatulajdonos lét egyik legnagyobb öröme, hogy annyi lehetőségünk van nevetni a macskáink furcsa alvópózain és extrém alvóhelyein, hogy minden napunkat bearanyozzák vele! Tapasztaltad már Te is? Nézd csak, rábukkantunk egy iszonyatosan humoros videóra, amit egy TikTok felhasználó @Miesthecat készített a cicája alvópózairól. Nem bírjuk abbahagyni a nevetést!

A macskák folyékonyak. Egyértelmű.

Kényelmesnek tűnik, ugye?

A kommentelők megőrülnek a kis szőrmókért, többen írják hogy milyen aranyos és hogy a saját macskáik is ugyanezt teszik: a legkisebb helyek a legkényelmesebbek a számukra! @Stevenwood pedig egyértelműen kijelenti: „Innentől kezdve a macskákat folyadéknak minősítjük!”

Ha pedig teljesen magával ragadtak a cicák alvási szokása és szívesen néznéd még őket, akkor ezt a videót se hagyd ki! Végig bírod nézni nevetés nélkül?

Neked is van ilyen vicces, cuki TikTok videód, vagy képed a cicádról? Küldd el nekünk az info@macskamentaklub.hu címre, szívesen közzétesszük, vagy gyere a Macskamenta zárt csoportjába és mutasd meg a többi cicagazdinak is!

Még több hasonló, videós tartalom:

Ez a fánk-rabló cica a mi szívünket is ellopta! VIDEÓ!

Tényleg látják a macskák az elhunyt lelkeket és szellemeket? VIDEÓ!

Emberségből ötös! Tűzoltók élesztették újra az égő lakásban talált cicát

Macska fogta róka! Láttad hogyan kergette el a betolakodót a brit miniszterelnökség főegerésze? – VIDEÓ!