Érdekességek

Hogyan olvadj bele a környezetedbe? – Gyorstalpaló kurzus macskáknak

Macskák számára készült tanfolyamsorozatunk folytatódik! MacskametaMilly ismét billentyűzetet ragad, hogy segítse a cicatársait a gazdás élet viszontagságai között. Azt már biztos megtanultátok, hogyan vegyétek át az uralmat az ágy felett, hát akkor most jöjjön egy újabb gyorstalpaló arról, hogyan tűnj el a színről, ha pihenni szeretnél, avagy a környezetbe olvadás mesterképzése.

ELSŐ LECKE

Válassz olyan fekhelyet, ami a bundáddal megegyező színű és szenderedj mély álomba. Ha a kétlábúak észre is vesznek, valószínűleg elolvadnak a gyönyörtől, kattintanak rólad két képet a Macskamenta Klub zárt csoportjába és békén hagynak. Nem tudod milyen színű a bundád? Sőt azt sem, hogy az ember is azt látja-e, amit Te látsz? Akkor IDE kattints és tanuld meg hogyan (nem) látjuk mi macskák a színeket!

MÁSODIK LECKE

Válassz olyan fekhelyet, amiről a kétlábúak álmukból felkelve se gondolták volna, hogy Te pont oda fogsz feküdni! Ilyen például a kanapé alja, különösen ha sikerül megbontanod a szövetet és bebújnod a rugók közé. Csak vigyázz el ne adjanak a bútordarabbal együtt, ahogy a haveromat, akinek ITT a sztorija!

HARMADIK LECKE

A kétlábúak azt hiszik, hogy a szobában szétdobált ruhák rendetlenséget jelentenek, pedig egy macska szemében ez maga a kánaán! Használd ki az alkalmat és bújj egy gatya, pulcsi, vagy póló alá, és szunyálj egy jót! Minél trehányabb a gazdád, annál zavartalanabbul aludhatsz, nem kell félned attól, hogy kiviszi a szennyest a mosógépbe!

NEGYEDIK LECKE

A szekrény és a fiók mindig jó ötlet! Na, ott aztán sosem keresnek, főleg ha képes vagy jó sokáig csendben lapítani, amikor szólongatnak! A macskatörvény kimondja, hogy ami az egyik füleden be, az a másik füleden ki! Az óvatlanul nyitva hagyott bútordarabok a wellness mennyországot biztosítják! Nyugi, senkit sem zavar hogy aztán minden, MINDEN szőrös lesz benne!

ÖTÖDIK LECKE

A függöny mögött sosem találnak meg! Ha azt hiszed, hogy jól elbújtál, akkor igenis jól elbújtál és ha a mancsod kilátszik sem baj, mert minden függöny mögött láthatatlan vagy! A macskáknak ez olyan titkos szuperképessége, mint Supermannek a repülés, hiába röhögnek rajta a kétlábúak!

HATODIK LECKE

Használd ki a hanyagul elöl hagyott dobozt, bújj bele és vedd fel az alakját! Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy egy macskának nincs meghatározott formája, csak pillanatnyi alakja. Igen, beleférsz, relax tesó, relax! Ne legyen a nevem MacskamentaMilly, ha nem sikerül egy parányi dobozba is belefeküdni (ne zavarjon, ha közben mind a négy oldala kidől, beleférsz).

Ahogy az előző tanfolyamunkat, úgy ezt a gyorstalpaló kurzust is számos macska elvégezte, így nem győzök a macskadiplomás diákjaimmal büszkélkedni! Nézd csak, ők kitűnővel végeztek a Macskamenta Akadémián!

Ügyes, nagyon ügyes! De vigyázat, ezt csak haladó bújkálók használják, mert zörög!
Ó, hát persze! Mássz olyan magasra, ahol csak létrával érnek el a kétlábúak!
Színben stimmel! Aludj nyugodtan…
A szőnyeg alatt sem rossz, de vigyázz nehogy rád lépjenek!

Tetszett? Van egy jó ötleted, hogy miről készüljön még gyorstalpaló macskatanfolyam? Írj nekem egy e-mailt az info@macskamentaklub.hu-ra!