Érdekességek

Hogyan vedd át az uralmat az ágy felett? – Gyorstalpaló kurzus macskáknak

Úgy adódott, hogy a macskám egy rövid időre átvette az uralmat a Macskamenta Klub oldala felett és összeállított a cicatársainak egy 6 leckéből álló gyorstalpaló kurzust, arról, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban birtokolni az ágyat. Íme a tananyag Milly cica ajánlásával! Ha pedig tetszett, akkor a Hogyan olvadj bele a környezetedbe? kurzust se hagyd ki!

ELSŐ LECKE

Olvadj bele a környezetbe… Ha kell egy kis segítség hozzá, akkor KATT IDE és megmutatom!

MÁSODIK LECKE

Terülj el a lehető legnagyobb területen, hogy még véletlenül se férjen oda senki más. Tanuld meg jól: egy macskáknak nincs határozott alakja, csak pillanatnyi kinézete, igy a rendelkezésedre álló teljes teret képes vagy kitölteni, ne add fel! Ha extrém alvópózokhoz is keresel gyorstalpalót, akkor EZT feltétlenül nézd meg!

HARMADIK LECKE

Ágyneműhúzáskor észrevétlenül bújj be a lepedő alá és gyorsan feküdj le. Ha elég kitartó vagy, egy idő után feladják a küzdelmet…

NEGYEDIK LECKE

Ha a gazdád megelőzött, akkor se hunyászkodj meg! Feküdj mellé, minél szorosabban és mindig told arrébb néhány centivel, amíg le nem esik…

ÖTÖDIK LECKE

Ha a fentiek közül egyik sem kivitelezhető, alkalmazz drasztikusabb eszközöket: használd dobbantónak a hasát, támadj bokára ha kidugja a takaró alól a lábát, vagy feküdj a fejére. Idő kérdése és átadja majd az uralmat az ágy felett.

HATODIK LECKE

Csináld az összes többi pontot felváltva, naponta, amig azt nem tapasztalod, hogy a kétlábúd átadta neked a franciaágy kényelmét, ő pedig inkább a fotelben alszik.

Jó, ha mindenki tudja hol a helye…

Üdv. MacskamentaMilly, az ágybitorló

A fenti kurzust már sok ezer cica sikerrel végezte el, ők azok a szerencsések, akik az ágy felett már átvehették az uralmat. Íme néhány a sikeres hallgatók közül:
Nem a méret számít, hanem a határozottság
Én szóltam. Ennyi.
Csak lazán. Ha elég mély alvást tettetsz, úgysem fognak zavarni…
Álcázás, haladó szint – amikor úgy fekszel, hogy a bunda mintázata ne látszódjon
Jó ötlet az is, ha az összes takarót lefoglalod magadnak
…aztán pedig megvetően nézel.
…vagy ha társakat is találsz a hatalomátvételhez. A kevésbé cuki szövetségeseket úgyis előbb kirakják.
De bármi is történjék, légy kitartó, elszánt és határozott!