Hírek

Macska ivartalanítás ingyen és nagy kedvezménnyel! Még bármelyikre jelentkezhetsz!

Egyértelműen kijelenthető, hogy az ivartalanításnak különösen fontos szerepe van és erre minden felelősségteljes macskagazdinak gondolni kell. Sajnos az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy bár nagyon sokan vannak azok, akik imádják a cicákat, befogadják és együtt élnek velük, a magas ivartalanítási költségek miatt erről a műtétről hajlamosak lemondani. Minden évben tavasszal és ősszel is hirdetnek azonban ivartalanítási akciókat, ha az érintett településeken élsz, itt a lehetőség, használd ki!

Budapesten mindössze 3000 és 5500 forint

Budapesten egy olyan macska ivartalanítási programot hirdettek meg, melynek során mindössze néhány ezer  forintért megműtik a cicákat, megelőzve ezzel a felesleges szaporulatot. A lehetőség egyelőre csak Budapest XVI. kerületében érhető el, de reméljük, hogy egyre több vidéki önkormányzat és budapesti kerület is csatlakozik ehhez az úttörő példához.

„Akik kitöltik az önkormányzat honlapjáról letölthető jelentkezési lapot és leadják a hivatal ügyfélszolgálatán (földszint, 8-as szoba) vagy aláírva beszkennelik és elküldik a macskaivartalanitas@bp16.hu email címre, a műtétkor hím macska esetében 3 ezer forint, nőstény macska esetén pedig 5500 forint önrészt kell csak fizetniük” ­– adta hírül a bp16.hu, ITT olvashatod a részleteket.

Itt van egy ingyenes akció is!

Találtunk egy teljesen ingyenes ivartalanítási akciót is, melynél Göd, Fót, Csomád, Csörög és Sződ lakosságát szólítják meg a Minden Állatért Alapítvány munkatársai, itt vannak a részletek:

Nem ingyenes, de kedvezményes – ilyet is találtunk!

Egerben és környékén még júniusban indult az akció, ami azt ígéri hogy a keret kimerüléséig vehető igénybe bizonyos mértékű támogatás, nincs sajnos róla friss információnk, hogy hogy áll a keret, de mindenképpen  érdemes rákérdezni EZEN a közösségi oldalon:

Budapesten is igénybe vehetsz kedvezményes lehetőséget, ITT olvashatsz a részletekről és természetesen minden infót a képen is megtalálsz:

Ezt nézd! A kedvezmény 60%, országos, de mindössze egyetlen napon tudod igénybe venni!

Móron is lehetőségetek van ivartalanítási akciót igénybe venni, de erre mindössze egyetlen napot lehet igénybe venni. Szeptember 09-én Dr. Ravasz Ferenc állatorvos  60%-kal olcsóbban végzi el a szükséges műtéteket. Jó hír, hogy nincs meghatározva hogy csak móriak élhetnek a lehetőséggel, bárki igénybe veheti.

Folyamatosan frissítjük, mentsd le!

Cikkünket folyamatosan frissítjük és bővítjük, érdemes lementened és néha visszanézned, ha pedig a Te lakhelyeden is van valamilyen ivartalanítási akció, kérlek jelezd nekünk az info@macskamentaklub.hu e-mail címen.