jelek hogy a macska szellemet lát
Érdekességek

10 egyértelmű jel, hogy a macskád szellemet lát

A macskák mágikus képessége megkérdőjelezhetetlen, főleg akkor, ha egy pillantással képes levenni a lábadról, hogy harmadjára is vacsorázzon, vagy órákig ülsz zsibbadt végtagokkal, hogy nyugodtan pihenhessen a hasadon. Ezek után talán az sem meglepő, hogy mi nyugodt szívvel hiszünk benne, hogy képesek érzékelni az elhunyt lelkeket és látni a szellemeket!

Ha elolvastad korábbi cikkünket, hogy látják-e a macskák az elhunyt lelkeket és szellemeket (ITT találod) és még a videókat is megnézted, akkor talán egyértelművé válik a válasz. Akinél a cica családtag, az pontosan tudja és ismeri minden mozdulatát, reakcióját, nyávogását és ha valami ezektől eltérőt, vagy furcsa viselkedést tapasztal, akkor felmerül benne az a gondolat is, hogy talán szellemet lát.

Ennek a megfigyelések szerint tíz egyértelmű jele lehet, amit semmi mással nem tudtak az emberek megmagyarázni:

  1. Hirtelen ok nélkül megtorpannak, megdöbbennek (ívelt hát, bolyhos farok, szélesre nyitott szemek).
  2. Töretlenül, meredt tekintettel bámulják a semmit hosszú ideig és ebből a tevékenységből semmivel sem tudod kizökkenteni.
  3. Ha éjszaka szokatlan zajt érzékel, a macskád melletted terem és feszülten, ijedten figyel.
  4. Mindig küldetésben vannak (eltűnnek és újra megjelennek egy bizonyos helyen a házban).
  5. Nyávognak, sziszegnek vagy könyörtelenül morognak véletlenszerű dolgokra (például zárt ajtókra).
  6. Van egy kedvenc helyük, ahová mindig visszatérnek, hogy rendszeresen nyomozzanak (körbejárják, szimatolnak, feszülten figyelnek)
  7. Véletlenszerűen megijednek, és nyilvánvaló kiváltó ok nélkül elrejtőznek, miközben te egyáltalán nem tudod beazonosítani, hogy ezt mi okozza.
  8. A szemük szabálytalan mintákban mozogva követ valamit, amikor nincs is ott semmi.
  9. Te is érzed, hogy van valami a házban, és a macskád ennek megfelelően kezd el viselkedni, vagy melléd szegődve téged védeni.
  10. A házad egyértelműen kísérteties . . . És van egy macskád. Gondolkodtál már azon, hogy lehet Te is egy boszorkány vagy?!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek a témában:

A macskák színe meghatározza mágikus erejüket

A fekete macskás legendák nyomában

Tényleg látják a macskák az elhunyt lelkeket és szellemeket?