Érdekességek

A macskák színe meghatározza a mágikus erejüket – 11 szín + 1 ráadás!

A macskák állítólag nem csak távol tartják otthonodtól a káros energiákat és entitásokat, de asztrális erejükkel fel is töltik a teret pozitívitással, a színük pedig meghatározza a mágikus erejüket! Lássuk, a Te cicád mivel tud neked legjobban segíteni!

Korábbi cikkeinkből megtudhattad, hogy látják-e a cicák az elhunyt lelkeket és szellemeket, illetve azt is, hogy mi az a tíz egyértelmű jel, amiből kiderül hogy „idegen” jár a házban, most viszont azt vesézzük ki, hogy melyik cicának milyen mágikus ereje van, amit a bundája színe jelez!

Így védenek meg az átkoktól és az ártó szellemektől!

A cicák ösztönösen védik a családtagokat és távol tartják az ártó entitásokat. Ha a macska ilyen jelenlétet érzékel az otthonodban, akkor nem csak jelét adja, de el is űzi. Ha a cicus hozzásimul a lábadhoz, azt nem csak kedvességből teszi, hanem így tisztítja meg a tested a negatív energiáktól, az átkokat pedig akkor képes levenni rólad, ha az öledbe fektetve simogatod.

Bizonyíték?

Mint ahogy a szellemek létezésére, a macskák spirituális tudására sincs, viszont az tudományosan is elismert, hogy jelenlétükkel szellemi, lelki és fizikai állapotunkra is jó hatással vannak. A macskák dorombolásának 25 Hz-es hanghatása gyógyító energiákat tartalmaz, kutatásokkal pedig bizonyították hogy a macskatartók kigyensúlyozottabbak, egészségesebbek, a cicák jelenlétében csökken a stressz mértéke és a depresszió kialakulásának kockázata.

Színük meghatározza különleges képességüket

A cicák színe (esetenként fajtája) állítólag meghatározza azt is, hogy milyen területen képesek koncentráltabban segíteni az életedben. Minden cicának megvan arra a képessége, hogy összegyűjtse és semlegesítse a negatív energiákat, egyes vélemények szerint akkor a leghatékonyabban, ha annyi cica él a háztartásban, ahány ember. Megeshet, hogy a túl sok energiát nem képesek már hatékonyan átalakítani, így ilyenkor keletkeznek az embereknél testi, fizikai tünetek.

A fehér macskák…

 a gyógyítás specialistái, nem csak a stressztől szabadítanak meg, de pozitív energiával is képesek feltölteni a testet.

A trikolor (három színű) cicák…

 szerencsét és bőséget hoznak a ház lakóira, harmóniával töltik meg a teret

A két színű cicák…

 segítenek abban, hogy barátokra és bölcsességre találjunk az életünkben

A cirmos cicák…

 a hosszú élet őrzői, gazdáik sokkal tovább élvezhetik még a földi boldogságot

A barnás árnyalatú, vagy barna színű macskák…

 a Nap energiáit, vidámságot és örömöt csempésznek a mindennapokba.

A csíkos cicák…

 szerencsét hoznak és megszabadítanak a kellemetlen érzésektől, helyzetektől

A fekete macskák

 képesek a legjobban elűzni a negatív energiákat.

A vörös bársonytalpúak…

 a Nap és a női energiák őrzői, bőséget, jólétet és reménységet hoznak az életünkbe

A szürke cicusok…

 a szerelem, a szeretet és a boldogság megtestesítői, nem csak a párkapcsolatok pozitív alakulására vannak jó hatással, de szerencsét is hoznak.

A sziámi cicák…

Hírnevet, sikert és hosszú életet adományoznak a gazdáiknak, igazán szerencsések azok, akik sziámi cicával osztják meg otthonukat.

Teknőctarka cicák…

Szerencsét, bőséget hoznak, Amerikában gyakran hivatkoznak rájuk emiatt „pénzmacskaként” is. Energiával és életerővel töltik fel a körülöttük lévő teret.

+1 ráadás!

A legenda szerint a felemás szemű cicák különleges képességek birtokában vannak, mert képesek az élők és a holtak birodalmába is bepillantani! Ha kíváncsi vagy hogy mi az oka a különböző színű szemeknek ITT írtunk róla!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek a témában:

A fekete macskás legendák nyomában

10 egyértelmű jel, hogy a macskád szellemet lát

Tényleg látják a macskák az elhunyt lelkeket és szellemeket?