Érdekességek

Rocker macska az új TikTok sztár! Nem lehet betelni a szőrkoronájával (sem)!

A Calzy nevű cicának több mint ötvenkétezer követője van a TikTokon és videói vírusként terjednek a közösségi médiában. Ehhez már pusztán a cukisága is elég lenne, de az internet a szőrkoronájának és fülszőrzetének látványával sem tud betelni! Egyszerűen magávalragadó!

Calzy TikTok-fiókja, a CalzyKool több millió kattintást gyűjtött össze eddig, de a határ a csillagos ég! A kanadai Halifaxban élő gazdi, Aia Alkhudair a CTV News Atlantic-nak mesélt egyedi külsejű kedvencéről.

„Olyanok vagyunk, mint mindenki más, akinek TikTokja van a macskáiról, miért ne tenném közzé Calzy videóit is? Hirtelen döntés folytán kitettünk egyet, amin fújja a szél Calzy fülszőrét és telitalálat lett.”

A mentett fehér cica elég vad és bolyhos szőre, illetve fülszőrzete teszi őt igazán különlegessé és mikor a TikTok szélnek eresztette a róla készült videókat, a népszerűsége az egekbe szökött!

A videóban Billy Idol Hot in the City című dala hallható, miközben Calzy szőrét fújja a szellő. Több TikToker meg is jegyezte, hogy a macska valójában nagyon hasonlít a rockerre! Nem csak a vad haja teszi őt hasonlóvá, mint a nyolcvanas évek rockerje, de a képen látható pillantása is Billy Idolra emlékeztet.

Calzy másik tulajdonosa, Basmah Alkhudair azt is elárulta, hogy mindenki azt hiszi, hogy ők alakítják ki a cica punk-rock kinézetét, pedig a szőrzete magától nő így.

Tetszett? Ezekről se maradj le!

Így vígasztalja meg a cica a síró gazdáját! A legszívszorítóbb VIDEÓ ma az interneten…

A macskák extrém alvópózai túl viccesek ahhoz, hogy ne vegyél róluk tudomást! VIDEÓ!

Ez a fánk-rabló cica a mi szívünket is ellopta! VIDEÓ!

Tényleg látják a macskák az elhunyt lelkeket és szellemeket? VIDEÓ!

Emberségből ötös! Tűzoltók élesztették újra az égő lakásban talált cicát

Macska fogta róka! Láttad hogyan kergette el a betolakodót a brit miniszterelnökség főegerésze? – VIDEÓ!