Érdekességek

Macskahoroszkóp – Te tudod, hogy a cicád milyen csillagjegyben született?

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

A Szűz jegyű cica számára alapfeltétel, hogy mindent a helyén találjon. Ingerültté válik ugyanis, ha nem találja megszokott helyén az etetőtálkáját, alvó kosarát vagy épp a kedvenc játékát. Mivel a Szűz- cica nagyon mozgékony, atletikus ezért fontos, hogy a gazdi sokat játsszon vele. Nem csak játékos, de nagyon gondoskodó is. Tőle ne várd, hogy vadászatból hazatérve apró kis „ajándékot” hagy majd az ajtód előtt. Számára a vadászat is csak játék.

Félénk, és nehezen barátkozik. Ő az első, aki egy furcsa zajra elszalad. Okos és könnyen tanítható. A Szűz cica tisztaságmániás, többet mosakodik, mint egy átlagos macska. Igen félénk, még azt is meggondolja, melyik függönyre és bútordarabra merjen felmászni.

Gyakran válogatós, és csak csipeget, jobb szereti a több apró étkezést, az apró finomságokat, mint egy nagy és kiadós kaját. Hasznos tudni, hogy mind a kétlábú, mind a négy lábbal rendelkező Szüzeknek érzékeny az emésztése, ezért gyakran speciális táplálékra van szükségük.

Az ideális gazda egy Szűz cica számára a Bak vagy Bika. Remek társak lehetnek vakoknak vagy halláskárosultaknak, hisz tisztában vannak gazdájuk helyzetével és könnyen alkalmazkodnak a körülményekhez.

LAPOZZ TOVÁBB A TÖBBI JEGYHEZ! 👇

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12