Érdekességek

Macskahoroszkóp – Te tudod, hogy a cicád milyen csillagjegyben született?

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Az Oroszlán-cica egy igazi királyi megjelenésű kis lény, meglehetősen egyedülálló, határozott jellemmel. Kis termetében egy oroszlán szíve dobog, ezért kölyök korától kezdve nevelni kell, mert az önfejűségen kívül más rossz szokásai is lehetnek felnőtt korában. Egy magára hagyott, unatkozó Oroszlán legjobb esetben is felfordulást okoz, rosszabb esetben pár bútor és váza bánja.

Ők a ház urai, és ezt szeretik a gazdi tudtára adni. Ha sikerül kifejezned, mennyire is imádod és tiszteled őnagyságát, simogatod, fésülgeted, kényezteted, szeretettel hálálja meg. Hiú és tisztaságmániás. Ha megsérül, inkább elbujdosik, míg rendbe nem jön. Igazi hízelgő egy kis kedvességért bármire hajlandó. Ha megbántod nehéz őt kiengesztelni.

Az otthonukra saját felségterületükként tekintenek és minden ott élőt pedig az alattvalójukként kezelnek. Számukra fontos, hogy mindig ők legyenek a középpontban. Akaratosság, uralkodni vágyás és követelőzés jellemző rájuk.

A Kos az ideális gazda a kissé pökhendi cirmosok számára, hisz mindig egy lépéssel kedvence előtt jár és nem hagyja magát irányítani.

LAPOZZ TOVÁBB A TÖBBI JEGYHEZ! 👇

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12