Érdekességek

Macskahoroszkóp – Te tudod, hogy a cicád milyen csillagjegyben született?

Bak (december 22 – január 20)

A Bak jegyű cica nagyon jól ért ahhoz, hogy kitartással és makacssággal keresztülvigye az akaratát. Az idegenekkel szemben tartózkodó, a gazdihoz azonban hűségesen ragaszkodik Általában komoly és félénk személyiségűek, ritkán szórakoznak és játszanak a többi háziállattal, inkább önös céljaik és vágyaik elérésével tőrödnek. Nem egy tanulékony típus.

A Bak jegyében született cicusok igazi kis törtetők, aki a szociális ranglétrán való előrelépésüket tartják a legfontosabbnak, hogy ők lehessenek a gazdi abszolút kedvencei. Igazi anya típusok, akik a többieket mindentől óvják. A gazdi figyelmének felkeltése érdekében imádnak szokatlan dolgokat csinálni, ám mivel félős alkatok, szívesen bújnak a szekrény mélyére vagy az ágy alá, ahol biztonságba érzik magukat.

Mivel rendkívül türelmes és jó természete van, ezért nem zavarja a költözés vagy egy hosszabb utazás sem. Imádja a gyerekeket és más állatokkal is remekül kijön legyen szó akár macskáról akár kutyáról vagy bármilyen egyéb állatról. Igazi városi ragadozók, sőt a legtöbb kóbor macska is a Bak jegyében születik.

Bak macskához egy Szűz gazdi illik legjobban, aki tolerálja a kis szőrgombolyag feltűnési viszketegségét, ám egy Mérleggel vagy Bikával is kellemesen kijöhet. Furcsasága, melankolikus alkata azonban a Nyilasokat őrületbe kergetheti.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12