Érdekességek

Macskahoroszkóp – Te tudod, hogy a cicád milyen csillagjegyben született?

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Mérleg jegyében született cicák imádnak hízelegni. Imádják a gazdijukat, szinte mindig vele lennének, állandóan a nyomában járnak, nyaggatják egy kis szeretetért. Ha megbomlik a megszokott rend vagy a gazdijuk nincs a helyén, könnyen nyugtalanná válnak. Társfüggőségüket mutatja, hogy néha képesek az ajtóban megvárni a gazdi hazaérkezést. Mivel igényli a folyamatos kapcsolatot, szeretetet és törődést a gazditól, ezért nem ajánlják olyanoknak, akik napközben nem tartózkodnak otthon.

Kedves és hízelgő, de kóbor típus. Szereti, ha szabadon jöhet-mehet. Mindig játékos és jókedvű. Határozatlanok és bizonytalanok általában, így a szokásosnál több figyelemre és szeretetre van szükségük, hogy érezzék, hogy valóban tőrödnek velük. Idős korában pont ugyanolyan játékos, mint fiatalkorában. De szívesen heverészik a kanapén is a gazdi mellett és hagyja, hogy naphosszat simogassák. Kifejezetten zeneszerető típus, szereti a dallamos, lágyan andalító muzsikát.

A Mérleg jegyű cicák kifejezetten falkaállatok. Minél több tagja van hódolói körének, annál jobb. Fontos számára, hogy az egész család jól érezze magát, mindenkiről gondoskodni szeretne.

Érzékeny, aggódó természetükhöz a Vízöntők és a Halak bizonyulhatnak ideális társnak, a Nyilasokkal azonban rendkívül rossz párosítást alkothatnak. Mivel ez a típus családtagokhoz nagyon ragaszkodik, de házhoz nem, ezért ideális a sokat utazók számára.

LAPOZZ TOVÁBB A TÖBBI JEGYHEZ! 👇

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12