Érdekességek

Macskahoroszkóp – Te tudod, hogy a cicád milyen csillagjegyben született?

Rák (június 22 – július 22)

Mivel a Rák típus számára a család jelenti a biztonságot, ennek a cicusnak van a leginkább szüksége arra, hogy sokat legyen emberek, gyerekek, illetve más háziállatok társaságában. Nehezen fogad el új családtagokat állatot és embert egyaránt. Gyakran alakít ki a család valamely tagjával szorosabb kapcsolatot, de idegenekkel szemben igen gyanakvó. Erős benne az anyai érzés. A Rák-macskák ügyesen fejezik ki magukat, és megérzik, hogy a gazdinak mire van szüksége. Azon se lepődj meg ha egész nap követ bárhová is mész a lakásba, mivel egy pillanatra sem szereti szem elől téveszteni a gazdit.

Nyugodt és barátságos, szívesen vesz részt a családi programokban, nagyon ragaszkodó. Soha ne emeld fel a hangodat, mert nagyon érzékenyek és ha fenyegetve érzik magukat, elbújnak. Mivel nagyon érzékenyen reagálnak a legapróbb változásra is így a stressz hatására gyakran falási roham tör rájuk, vagy épp ellenkezőleg egész nap egy falatot sem esznek. Vihar közeledtével pedig előfordulhat, hogy páni félelem lesz úrrá rajta. A Rák típusú cica tele van feszültséggel és érzelmi túlfűtöttséggel, mégis remekül alkalmazkodik. Szívós, kiszámíthatatlan természetük azonban feltűnő mélabúval, búskomorsággal párosulhat.

Imád lustálkodni és télen elég aluszékony. Elbűvöli minden tükröződő vízfelület. Igazi töprengők, akik órák hosszat csak ücsörögnek és figyelik a körülöttük zajló eseményeket. Napközben imádnak otthon lenni, élvezik a gazdi szeretgetését, ám éjszaka egy egészen más személyiségük kell éltre és megkezdődik a potyázás.

A hóbortok elviseléséhez egy művészlelkű Halak gazdi lehet a legideálisabb, de a független szellemű Skorpiókkal is jól megérthetik egymást.

LAPOZZ TOVÁBB A TÖBBI JEGYHEZ! 👇

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12