Érdekességek

Macskahoroszkóp – Te tudod, hogy a cicád milyen csillagjegyben született?

Halak (február 19 – március 20)

A Halak csillagjegyű cicának állandó figyelemre és simogatásra van szüksége. Kedves, de visszahúzódó, csendesebb fajta. Nehezen nyílik meg, viszont a családtagokhoz ragaszkodik. Imádnak a gazdi közelében lenni, imádják, ha vakargatják, simogatják őket. Ezeknek a cicáknak a legfontosabb, hogy a gazdi vagy bármi, ami a gazdira emlékezteti őket egész nap mellettük legyen. Viszont más állat társaságára nem vágynak. Rendkívül érzékenyek a legkisebb változásra is. Nem szeretik a zajt, akkor igazán boldogok, ha csendes, nyugodt környezet veszi őket körül. 

Mindig barátságos és szelíd, rendszerint mindennemű agressziótól mentes cicák. Más típusokhoz képest mégis csekély megerőltetéssel nevelhető, mivel nagyon érzékeny a környezetében élők hangulatváltozásaira. Halak jegyében született cicák a legérzékenyebbek, legfigyelmesebbek, sőt remek alkalmazkodóképességükkel percek alatt felmérik a szituációt, így ennek megfelelően viszonyulnak gazdájukhoz. A nőstény cicák nagyon gondos anyukák.

Az ideális gazdijelöletek a Rákok és a Skorpiók, hisz a Rákok remek humorukkal el tudják fogadni a cica furcsaságait, míg a Skorpiókkal igazi mély lelki kötödést alakíthatnak ki.

LAPOZZ TOVÁBB A TÖBBI JEGYHEZ! 👇

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12